© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem 2012
Home Info Service Onderhoud juwelen Webshop Algemene voorwaarden Contact

Info...

Op deze pagina krijgt U een beknopt overzicht van wat leeft in mijn collectie sieraden. Voor verdere info per rubriek bent U welkom in mijn webshop.
By Ellen Kennes
Keelin Design
Bij Keelin Design vindt U een uiteenlopende collectie sieraden (en andere leuke hebbedingetjes), gemaakt met verschillende materialen in verschillende kleuren en stijlen. Voor jong en oud, voor haar en hem. Zowel juwelen voor elke dag als feestelijke sieraden om te schitteren! Naast mijn eigen collecties sieraden kan U steeds bij mij terecht om een sieraad op maat en volledig naar eigen wensen te laten maken. Heeft U net een prachtige nieuwe outfit gekocht maar kan U de juiste sieraden niet vinden om het plaatje helemaal af te maken? Of wenst U een gepersonaliseerd juweeltje te laten maken met een foto van Uzelf, Uw geliefde, Uw kindje(s), huisdier,..? Dan is dit dé perfecte manier om een belangrijk moment in Uw leven te laten vereeuwigen in de vorm van een origineel geschenkje! Contacteer me met al Uw persoonlijke ideeën en samen creëren we een uiterst persoonlijk en uniek exemplaar! Een prachtige tijdloze collectie 925 Zilveren juwelen vervolledigen mijn (web)shopje, evenals stoere heren- en damessieraden in Titanium en Chirurgisch Staal. Halskettingen. Armbanden. Oorbellen. Ringen. Voor haar en hem en voor de Little Misses. Kwalitatieve sieraden aan een zeer betaalbare prijs. Zorgvuldig uitgekozen om jou te doen stralen!                                               In de webshop staan alle sieraden gerangschikt per collectie. Zo vindt U meteen wat U zoekt!                                                           Er komen geregeld nieuwigheden bij, en ook de collecties veranderen af en toe.                                                      Op deze manier kan ik mezelf creatief blijven ontwikkelen, en kan ik een uitgebreid                                                      assortiment juwelen aanbieden waarin iedereen iets naar wens kan vinden.                                                      Meer info omtrend het plaatsen van een bestelling vindt U terug bij “Algemene                                                                            voorwaarden”.                                                      Heeft U nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Blijft U graag op de hoogte van het reilen en zeilen in mijn kleine ateliertje? Dan verwijs ik U graag door naar de Facebook-pagina van Keelin Desig! Hier worden geregeld nieuwtjes gepost, krijgt U updates van aankomende collecties met de daarbij horende leuke foto’s,... In de albums op onze Facebook-pagina vindt U eveneens een heleboel leuke artikeltjes (vaak aan mini-prijsjes!) waar er geen plaats voor is in onze webshop. Meer info vindt U terug per artikel. Indien interesse, graag een seintje! En als dat nog geen reden genoeg is om Keelin Design te ‘liken’: Wij plannen geregeld leuke Give-Away acties waaraan U kan deelnemen! Juweeltjes zijn altijd een plezier om te geven of te krijgen... Maar wat als U ze kan winnen? Geweldig toch?! Meer info vindt U steeds terug per actie.
Alle sieraden en sieradenonderdelen voldoen aan de huidig geldende EU wet- en regelgeving met betrekking tot het gebruik van nikkel, cadmium en lood in sieraden en sieradenonderdelen.
WEBSHOPOPEN 24/24 7/7
BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL
Info