© Keelin Design | Buyckstraat 39, 8570 Anzegem, België | www.keelindesign.be | info@keelindesign.be
Home Info Onderhoud sieraden ||WEBSHOP|| Verkoopmomenten Ladies Shopping Spree Custom Design | Recensies Contact

Info...

Waarom kiezen voor Keelin Design? Ik zet onze sterke punten graag even voor U op een rij...

Created With Passion

Sieraden maken is een echte passie! Het is dan ook belangrijk dat ik mezelf creatief kan blijven ontwikkelen. Ik hou er van om op zoek te gaan naar nieuwe materialen en het uittesten van nieuwe technieken. Op deze manier kan ik mijn eigen creativiteit de vrije loop laten en kan ik een uitgebreid assortiment juwelen aanbieden waarin iedereen iets naar wens kan vinden.

Aanbod

Ik werk zeer graag met natuurlijke elementen zoals leder, (half)edelstenen en zoetwaterparels, dit in combinatie met metalen onderdelen (DesignerQuality,  Stainless Steel of 925 Zilver). Om mijn creativiteit helemaal de vrije loop te laten, ontwerp ik ook geregeld een handgeschilderde houten collectie sieraden, alsook sieraden in keramiek, glas, resin,... Deze worden steeds afgewerkt met Stainless Steel of 925 Zilver. Naast mijn eigen collecties kan U ook steeds bij mij terecht voor super leuke (kinder)sieraden in 925 Zilver. Zorgvuldig uitgekozen om jou te doen stralen!

Kwaliteit

Alle onderdeeltjes worden steeds zorgvuldig uitgekozen en samengesteld om tot een mooi eindresultaat te komen. Bent U bang voor allergische reacties? Geen nood, al onze materialen zijn nickelvrij! Verkiest U (verguld) 925 Zilver? Of wenst U een sieraad in 14K Goud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik bekijk graag de mogelijkheden.

Uniciteit

Ik kies zeer bewust voor het maken van pièces unique en sieraden in beperkte oplages, wat van ieder juweeltje iets bijzonders maakt. Elk handgemaakt juweel is zo uniek als de persoon die het draagt. Creëer Uw eigen stijl. Be YOUnique. Kies voor uniciteit. Kies voor handgemaakt.

Sieraden op aanvraag

Staat er een speciale gelegenheid gepland en bent U nog op zoek naar de perfecte sieraden om Uw outfit helemaal af te maken? Of bent U op zoek naar een gepersonaliseerd geschenkje? Contacteer me met Uw persoonlijke ideeën en samen creëren we een uiterst persoonlijk en uniek exemplaar! Helemaal op maat en naar eigen wens gemaakt. (Psst, iedere gelegenheid is een goede gelegenheid voor een juweel. Leg Uzelf dus gerust eens lekker in de watten, simpelweg omdat je het verdient!)

Cadeaubon

Een cadeaubon: Het ideale geschenkje voor iedere gelegenheid. Een aangepast cadeau voor iedereen. - Bedrag naar keuze (vanaf €5) - 1 jaar geldig - Incl. enveloppe - Met online-code (te gebruiken bij een bestelling via de webshop) - Te besteden aan onze eigen collecties of om een juweel naar eigen wens te laten maken Meer info of bestellen kan via e-mail: info@keelindesign.be

Verpakking

Alle sieraden worden steeds netjes verpakt. Koopt U iets als cadeau’tje? Laat het dan zeker weten. Ik maak er graag een mooi geschenkje van!

Service na verkoop

De tevredenheid van mijn klanten draag ik hoog in het vaandel. Ook na Uw aankoop bent U steeds welkom met al Uw vragen, opmerkingen, suggesties. Hebben Uw sieraden nood aan herstelling? Aarzel niet om me te contacteren! Samen kijken we voor de beste oplossing zodat U terug kan pronken met Uw favoriete juweel. De kostprijs van de herstelling is afhankelijk van de aard en omvang van de schade, en de wensen van de klant.

Verzending

Het verpakken voor verzending gebeurd eveneens met de grootste zorg. Ik gebruik steeds een stevige kartonnen brievenbusdoos (binnen België: BPost BPack 24H) en maak gebruik van schokabsorberende opvulchips om Uw bestelling optimaal te beschermen. Iedere verpakking is eveneens voorzien van een track&trace code, zo kan U online kijken waar Uw pakje zich bevindt. Uiteraard kan U er ook steeds voor kiezen om Uw bestelling af te halen na afspraak.
Info