Alles-wat-je-moet-weten-over-het-stylen-van-gouden-sieraden-De-ultieme-gids Keelin Design

Alles wat je moet weten over het stylen van gouden sieraden: De ultieme gids

Wie houdt er niet van de prachtige glamour van goudkleurige sieraden? Gouden sieraden zijn een tijdloos accessoire dat elke outfit kan opfleuren, maar met zoveel stijlen en trends om uit te kiezen, kan het overweldigend zijn om te weten hoe je het precies moet stylen. Van klassieke ontwerpen tot moderne stukken, onze ultieme gids helpt je de perfecte manier te vinden om de juiste goudkleurige sieraden te kiezen voor elke gelegenheid.

 

 

Overweeg je huidskleur: de kleur van goud die je kiest, kan een grote invloed hebben op hoe het eruitziet tegen je huidskleur, dus experimenteer om te ontdekken wat het beste voor je werkt.

Als het gaat om het stylen van gouden sieraden, is een belangrijke factor om te overwegen jouw huidskleur. De kleur goud die je kiest kan een enorm verschil maken in hoe het er op jouw huid uitziet.

Voor mensen met een warme ondertoon, zoals mensen met een gouden of olijfkleurige huid, is geelgoud de perfecte aanvulling. Aan de andere kant, als je koele ondertonen hebt zoals een roze of rode huid, ga dan voor een witgouden stuk dat de rozeheid compenseert en je huid helderder laat lijken.

Het is ook de moeite waard om te experimenteren met roségoud dat de afgelopen jaren populair is geworden en goed werkt op verschillende huidtinten.

De sleutel is om verschillende tinten tegen je huid te proberen om te zien wat het beste bij je past voordat je een aankoop doet.

Alles wat je moet weten over het stylen van gouden sieraden: De ultieme gids - Keelin Design

CREDITS: CANVA

 

Mix en match metalen: Wees niet bang om goud te mengen met andere metalen voor een unieke en gepersonaliseerde look.

Het mixen en matchen van metalen is een high fashion trend die deerheen de jaren aan populariteit heeft gewonnen. De sleutel tot het succesvol mixen van goud met andere metalen is om te focussen op balans en harmonie. Om dit te bereiken, kies je één metaal als dominante kleur en één voor accenten.

Een populaire manier om metalen te mixen is door meerdere ringen, armbanden of kettingen van verschillende metalen te stapelen om een layered look te creëren.

Pas echter op dat je niet overdrijft, want te veel stukken kunnen afbreuk doen aan je algehele stijl. Experimenteer met verschillende metaalcombinaties totdat je de perfecte look vindt die bij jouw persoonlijke stijl past.

 

Alles wat je moet weten over het stylen van gouden sieraden: De ultieme gids - Keelin DesignCREDITS: KEELIN DESIGN

 

Kies voor laagjes: Creëer diepte en dimensie door kettingen van verschillende lengtes en stijlen in laagjes te dragen.

Layered halskettingen zijn een trend geworden die interesse en persoonlijkheid toevoegt aan elke outfit. Om de gelaagde look onder de knie te krijgen, kies je kettingen in verschillende lengtes en stijlen.

Begin met een choker of korte hanger ketting voor de eerste laag, gevolgd door een middellange ketting voor de tweede laag, en sluit af met een langere ketting voor de derde laag.

Het mengen van verschillende texturen en kettingtypen voegt diepte toe aan je layered look, terwijl coördinerende kleuren een samenhangende look creëren.

Vergeet niet om het in balans te houden door eenvoudigere kleding te dragen, zodat je sieraden opvallen.

 

Alles wat je moet weten over het stylen van gouden sieraden: De ultieme gidsCREDITS: CANVA

 

Sierlijke versus gedurfde stukken: Speel met zowel sierlijke als gedurfde stukken om de perfecte balans in je algehele look te creëren.

Als het gaat om het stylen van gouden sieraden, is experimenteren met verschillende soorten sieraden de sleutel.

Sierlijke stukken kunnen een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toevoegen aan je outfit, terwijl gedurfde stukken een statement maken en wat edge toevoegen.

Om de perfecte balans in je algehele look te creëren, probeer te experimenteren met zowel sierlijke als gedurfde stukken.

Combineer bijvoorbeeld een delicate gouden ketting met een dikke manchetarmband of statement oorbellen om een complementaire maar opvallende look te creëren.

Vergeet niet dat het allemaal draait om het vinden van wat voor jou werkt en wat je zelfverzekerd en mooi laat voelen.

 

Alles wat je moet weten over het stylen van gouden sieraden: De ultieme gids - Keelin Design, Handmade jewelry - Handgemaakte sieraden - Handmade Jewellery Belgium - Sieraden blog
CREDITS: Model @ikbenmartaxo | Fotograaf: @robbannaphotography | Sieraden: @keelindesign

 

De ultieme gids voor het stylen van gouden sieraden

Daar heb je het: onze ultieme gids voor het stylen van gouden sieraden. Het dragen van gouden sieraden geeft je een stijlvolle en tijdloze look. Wat je stijlkeuze ook is, alle ogen zijn sowieso op jou gericht.

Dus, waarom niet een aantal prachtige gouden juwelen kopen? Bij Keelin Design hebben we een mooie verscheidenheid aan goudkleurige sieraden om uit te kiezen, samen met nog heel wat andere stijlvolle juwelen die jou zullen laten stralen.

Shop jouw favorieten vandaag nog online.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.