Blog - Gratis sieraden tips en inspiratie - Keelin Design Keelin Design

Keelin Design, jouw online sieraden boutique

In mijn vorige blogpost nam ik je alvast mee in het verhaal van hoe mijn creatieve avontuur begon. In deze blogpost vertel ik je graag wat meer over waar Keelin Design voor staat en waar ik jou precies mee kan helpen.

Vaak durf ik al eens te spreken van 'ons' of 'we', maar eigenlijk is Keelin Design een one-woman-show. Van het nadenken over nieuwe collecties tot het maken, uitkiezen en samenstellen van alle sieradenonderdelen; verpakken en verzenden van jouw bestelling; het ontwerp van de website; het up-to-date houden van de webshop; de (product)fotografie; het inplannen van social media; beantwoorden van alle berichten en e-mails;...: It's all me! Onder het motto 'perfectly imperfect' uiteraard maar hey, practice makes progress!


First things first: Wat is Keelin Design?
Keelin Design is een belgisch sieradenmerk, opgestart in Oktober 2014, met Ellen Kennes als founder en ontwerpster. Het is een online sieraden boutique waar je een ruim assortiment oorbellen, armbanden, halskettingen, sieradensets en ringen kan vinden, speciaal ontworpen en uitgekozen om jou te laten stralen.


Waar staat Keelin Design voor?

Ik help vrouwen een statement te maken en zich empowered te voelen door sieraden aan te bieden die passen bij hun eigen stijl en die hun unieke persoonlijkheid extra in de verf zetten.


Hoe zien de Keelin Design collecties er uit?
Onze collecties bestaan uit 3 grote categorieën:
"Essentials" => Soms heb je alleen een tijdloos juweel nodig om je dagelijkse outfit op te fleuren. Daarom draait het bij de Keelin Design "Essentials" collectie om mooie eenvoud.
"Limited Series" => Met een mooie variatie in vormen, stijlen en kleuren zijn deze items de perfecte juwelen om je look te upgraden. De sieraden van onze "Limited Series" worden slechts in beperkte aantallen gemaakt.
"Unique" => Druk jezelf uit met onze unieke sieraden. Ze zijn perfectly imperfect en volledig uniek, net als jij. Er is slechts één item van elk juweel gemaakt. Weet dus dat, wanneer je een sieraad uit onze "Unique" collectie koopt, jij de enige op de hele planeet bent die dit kleine kunstwerkje draagt. Elk juweel is echt een pièce unique!

Hiernaast bieden we ook een "Made to order" collectie aan met personaliseerbare juwelen. Gepersonaliseerde sieraden zijn perfect voor verjaardagen, jubilea en meer.

En er zijn natuurlijk ook nog onze Mix & Match sieradendoosjes: Het perfecte sieradencadeau voor elk type sieradenliefhebber.


Welke sieradenstijlen kan je vinden bij Keelin Design?
Van minimalistische sieraden tot statement sieraden. Onze juwelen brengen hoogwaardige materialen samen in een uniek ontwerp.

Of je nu een minimalistexpressionist of een symbolist bent, je vind vast een Keelin Design juweel dat perfect bij jouw stijl past.


Welke materialen worden gebruikt voor het maken van de sieraden?
Roestvrij staal - Ik gebruik alleen premium roestvrij staal dat niet gemakkelijk zal aangetast worden of krassen. Ga voor een duurzame keuze door dit degelijke, recyclebare en hypoallergene materiaal te dragen.

Nikkel-, lood- en cadmiumvrij metaal - Dit betaalbare en gecertificeerde materiaal voegt een trendy touch toe aan het sieradenontwerp. Alle sieraden onderdelen zijn van hoge kwaliteit.

16K of 18K verguld of rhodium verguld messing - Voor het creëren van een meer luxe look zonder de kost van puur goud, is dit aanslagbestendige materiaal het perfecte alternatief om gesofisticeerde sieraden te maken.

Hout - Alle houten sieraden onderdelen zijn lasergesneden en met de hand beschilderd. Ze zijn bewerkt in de leukste dessins en kleuren, allemaal door mijn handen.

(Vloeibaar) Polymeerklei - (Vloeibaar) Polymeerklei is een zeer veelzijdig materiaal. Het geeft mij de mogelijkheid om hoogwaardige producten te maken die lang meegaan.

UV-hars - Om meer diepte te creëren, sprankelende glitter toe te voegen of een juweel te voorzien van een mooie glanzende afwerking, werk ik graag met UV-hars. Het is een volledig veilig en niet-toxisch materiaal.

(Half)Edelstenen - Symboliek in sieraden is iets waar ik absoluut dol op ben. Daarom vind ik het heerlijk om met edelstenen te werken. Elke steen is uniek en heeft zijn eigen speciale betekenis/kracht.


Ben je al benieuwd geworden naar ons aanbod? Ontdek jouw favoriete collecties nu online en laat jouw nieuwe lievelingsjuwelen thuis bezorgen.

Gemaakt met de grootste zorg en liefde, om jarenlang van te genieten!

 
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.