Wat-zijn-de-beste-date-night-sieraden Keelin Design

Wat zijn de beste date night sieraden?

Nu de feestdagen voorbij zijn, gaan onze gedachten langzaam naar het Valentijnsdag-seizoen.

Bij het plannen van een romantisch avondje uit zijn sieraden een belangrijk onderdeel van onze outfit. Maar wat zijn de beste date night sieraden?

Laat me een paar van mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje zetten.

 

Ring stacking

Ring stacking (ook wel ring layering genoemd) is een trend waarbij je meerdere ringen naast elkaar aan dezelfde vinger draagt.

Ga voor een minimalistische look met fijne ringen, waarbij je niet meer dan 3 ringen aan één vinger draagt. Of ga helemaal loco met het combineren van alle vormen, stijlen en kleuren ringen.

Eigenlijk is er geen verkeerde manier om je favoriete ringen te stapelen. Dus veel plezier met experimenteren.

Wat zijn de beste date night sieraden?CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Gepersonaliseerde halsketting

Personaliseerbare halskettingen komen in vele soorten en maten, van een enkele letter tot een volledige naam of een woord dat een speciale betekenis voor je heeft.

Ze zijn de gemakkelijkste sieradenstijl om mee te accessoriseren. Of je nu een blouse, een trui of een cocktailjurk draagt, deze halskettingen passen bij alle kledingstijlen. En daarboven zijn deze kettingen een favoriet voor fans van necklace layering.

Wat zijn de beste date night sieraden?CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Kristallen sieraden

Kristallen sieraden zijn een fantastische manier om je op te kleden. Voeg een vleugje kleur toe door sieraden te dragen in een kleur die past bij je outfit. Zelfs de kleinste sieraden kunnen je outfit echt laten knallen.

Wil je all-in gaan? Voel je vrij om een kristallen oorbellenset te combineren met een bijpassende ketting, ring of armband. De elegantie van dit sieraad stelt je in staat om meerdere stukken te dragen zonder dat het er te opvallend uitziet.

Wat zijn de beste date night sieraden?CREDITS: KEELIN DESIGN
 

 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken welke oorbellen bij jouw gezichtsvorm passen? Of hoe je de juiste sieraden kiest op basis van de ondertoon van je huid, persoonlijke stijl en lichaamstype? Bekijk onze gratis downloads hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.