5 creative ways to store your jewelry | DIY jewelry storage Keelin Design

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | Diy sieradenopslag

Als je een echte sieradenliefhebber bent zoals ik, heb je waarschijnlijk tonnen sieraden. Maar het opbergen van al die mooie sieraden kan een beetje lastig zijn. Hoewel we allemaal het belang van een goede sieradenopslag kennen, wil je er waarschijnlijk geen fortuin aan uitgeven, toch? Geen zorgen, I got you covered!

 

Wees creatief

Er zijn tal van doe-het-zelf-ideeën om je eigen sieradenopslag te maken.

Via Pinterest heb ik een aantal geweldige manieren uitgekozen om sieraden op te bewergen. Via deze weg wil ik je bewijzen dat je geen honderden euro's hoeft uit te geven om de perfecte displays te creëren. En het beste is: ze zien er niet alleen super leuk uit, maar ze zijn ook erg praktisch.

 

1.

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | DiyCredits: Pinterest

Zorg voor wat houten planken/dienbladen, metalen haken en een fijne bar. Je kunt het hout vernissen of zelfs een mooie kleur geven, passend bij de decoratie van je slaapkamer. In een minimum van tijd kun je de mooiste (en handigste!) sieradenrekken maken.

 

2.

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | DiyCredits: Pinterest

Heb je thuis nog ergens oud servies liggen dat je nooit gebruikt? Misschien een prachtig familie-erfgoed dat je koestert, maar niet meteen jouw stijl is om in de keuken te gebruiken? Verzamel je mooiste theekopjes, kommen en borden en gebruik ze om je sieraden in op te bergen.

 

3.

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | DiyCredits: Pinterest

IJsblokjeshouders! Ik zal niet aanraden om ze in je vriezer te leggen (lol), maar ze zijn perfect om je sieraden te organiseren. Maak je nooit meer zorgen dat je halskettingen in elkaar verstrikt raken. Met deze handige houdertjes heb je een aparte ruimte voor elk sieraad.

 

4.

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | Diy
Credits: Pinterest

Fotolijsten zijn ook een geweldige manier om je sieraden op te bergen en ze zijn de perfecte decoratie voor je kleedkamer. Je kunt kant of andere stof gebruiken om een elegante look te creëren, of zelfs aluminium mesh om je oorbellen op te spelden.

 

5.

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | Diy
Credits: Pinterest

Een ander keukengereedschap dat er geweldig uitziet voor het opbergen van jouw sieraden: een cakestandaard. Er is voldoende ruimte en lagen om je favoriete sieraden uit te stallen.


Welk doe-het-zelfproject ben je van plan uit te proberen?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.