Toon-je-liefde-op-Moederdag-met-handgemaakte-houten-sieraden-en-initiaal-halskettingen Keelin Design

Toon je liefde op Moederdag met handgemaakte houten sieraden en initiaal halskettingen

Moederdag is dé gelegenheid bij uitstek om waardering te tonen voor de belangrijke vrouwen in ons leven.

Als het nu gaat om jouw mama, plusmama, stiefmama, adoptiemama, pleegmama, oma,... We verwennen maar al te graag de mamaatjes in ons leven door het geven van een uniek en attent geschenk als teken van onze liefde, dankbaarheid en bewondering.

Overweeg dit jaar om handgemaakte houten sieraden of een initiaal halsketting uit onze online winkel cadeau te doen. Onze collecties bevatten een reeks stijlen die perfect zijn voor Moederdag en die haar ongetwijfeld het gevoel zullen geven dat ze gekoesterd en gevierd wordt.

 

Toon je liefde op Moederdag met handgemaakte houten sieradenCREDITS: KEELIN DESIGN

 

Houten sieraden zijn een mooi en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele metalen en stenen. Het is een veelzijdig materiaal dat wordt gelasercut en met de hand bewerkt en geverfd om unieke stukken te creëren.

Elk houten sieraad is ook super lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Ja, zelfs de grote statement juwelen!

 

Toon je liefde op Moederdag met handgemaakte houten sieraden
CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Voor Moederdag hebben we een reeks trendy, houten sieradenontwerpen met levendige kleuren. Van bloemmotieven tot geometrische vormen, onze collectie bevat iets voor elke stijl en smaak.

Bij het maken van onze houten sieraden gebruik ik steeds verschillende dessins en kleuren om een verscheidenheid aan afwerkingen en texturen te creëren. Of ze nu de voorkeur geeft aan gedurfde statement pieces of delicate, ingetogen sieraden, onze collectie heeft iets dat bij haar past.

 

Toon je liefde op Moederdag met handgemaakte houten sieradenCREDITS: KEELIN DESIGN

 

Naast onze houten sieraden bieden we ook initiaal halskettingen aan die perfect zijn voor Moederdag.

Deze kettingen hebben een eenvoudig en elegant ontwerp met de initiaal van haar naam of de naam van haar partner, kinderen,... Het is een betekenisvol en persoonlijk geschenk dat ze elke dag kan dragen als herinnering aan haar dierbaren.

Al onze initiaal halskettingen worden volledig op maat gemaakt. We bieden initiaal halskettingen in premium roestvrij staal, in combinatie met (half)edelsteen kralen, zoetwaterparels of houten bedels, zodat je datgene kunt kiezen die het beste bij haar stijl past.

 

Toon je liefde op Moederdag met handgemaakte houten sieradenCREDITS: KEELIN DESIGN

 

Wanneer je winkelt bij Keelin Design koop je niet alleen een sieraad. Je ondersteunt ook een klein bedrijf en een creatieve ziel die elk stuk met zorg en aandacht voor detail maakt. Onze sieraden worden niet in massa geproduceerd en elk stuk is uniek, waardoor het een extra speciaal cadeau is voor Moederdag. 

Kies dus deze Moederdag om handgemaakte houten sieraden of een initiaal halsketting cadeau te doen. Onze collecties bevatten een verscheidenheid aan ontwerpen en stijlen die perfect zijn voor de speciale vrouw in jouw leven. Ze zal niet alleen de bedachtzaamheid van je geschenk waarderen, maar ze zal ook genieten van het dragen van een uniek en mooi sieraad dat ze nog jaren zal koesteren.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.