Trend-alert-Minimalistische-sieraden Keelin Design

Trend alert: Minimalistische sieraden

Het mooie van minimalistische sieraden is dat het een licht accent of elegantie toevoegt aan een look zonder ooit overboord te gaan.

Maar wat wordt precies beschouwd als minimalistische sieraden? En hoe verwerk je het in je dagelijkse outfit? Mag je meerdere minimalistische sieraden dragen, of verslaat dat het punt?

In dit artikel neem ik je graag mee in de prachtige minimalistische sieradenstijl en help ik je te beslissen welke stukken je nodig hebt als onmisbaar item in je sieradencollectie.

 

Keelin Design - Trend alert: Minimalistic jewelry - The great thing with minimalist jewelry is that it adds a slight accent or elegance to a look without ever going overboard.CREDITS: KEELIN DESIGN

 

First things first: Wat zijn minimalistische sieraden?

In wezen zijn minimalistische sieraden delicate sieradenontwerpen die kunnen worden gedragen om een outfit of algehele look subtiel te verbeteren.

Het zijn meestal fijne sieraden in een eenvoudig ontwerp die ofwel één kleur hebben of een klein aantal neutrale stenen of details hebben.

Het mooie van minimalistische sieraden is dat het een outfit nooit zal overheersen. Het voegt enkel een vleugje detail toe zonder ooit overboord te gaan.

Let's multiply!

"Is het ok om meerdere minimalistische sieraden te dragen?" Ja, absoluut! Ook dat is het leuke aan minimalistische sieraden: Ze kunnen er ongelooflijk leuk uitzien als ze worden gecombineerd met (meerdere) andere sieraden.

Je kunt je concentreren op één deel van het lichaam of een reeks lichaamsdelen versieren met minimalistische sieraden. Denk bijvoorbeeld aan halsketting layering of het creëren van een leuke earparty, of wat dacht je van ring stacking of armband stacking.

De aard van minimalistische sieraden stelt je in staat om meerdere stukken te dragen zonder dat het er rommelig of druk uitziet.

Heb echter niet het gevoel dat je meerdere minimalistische sieraden moet dragen. Een eenvoudige halsketting of armband kan er ook prachtig uitzien zonder dat er meerdere sieraden worden toegevoegd.

 

Nog enkele vragen beantwoord:

- Bij het dragen van meerdere minimalistische sieraden, moeten de sieraden dan van dezelfde materialen /  metalen gemaakt zijn?

Het valt niet te ontkennen dat als je dezelfde kleur metaal draagt, het een echt statement kan maken. Er zijn echter geen regels als het gaat om het dragen van sieraden. Het is prima om verschillende looks uit te proberen en je favoriete ontwerpen te mixen en te matchen. Het kan zelfs een mooi contrast toevoegen aan je look.

- Zijn minimalistische sieraden exclusief voor mensen die een eenvoudige modestijl hebben?

Nee! Minimalistische sieraden kunnen worden gedragen door mensen die een clean modestijl hebben, maar ook door mensen die grote, opvallende patronen willen dragen.

 - Het is duidelijk dat minimalistische sieraden perfect zijn voor dagelijks gebruik, maar kan het ook worden gedragen naar een chique feest?

Minimalistische sieraden zijn een geweldige manier om een outfit te personaliseren, daarom is het perfect voor elke gelegenheid. Je kunt het dragen naar een familie-BBQ, wanneer je gaat winkelen, tijdens een avondje uit met je vriendinnen of zelfs naar een black-tie-evenement. Minimalistische sieraden kunnen een prachtige aanvulling zijn op elke outfit.

 

Mijn conclusie is duidelijk: Minimalistische sieraden zijn altijd een goede keuze. Het raakt nooit uit de mode en de mogelijkheden zijn eindeloos: er is altijd een perfecte match voor elke outfit en elke gelegenheid.

Experimenteer en val op door je eigen unieke stijl te creëren. Vind je favoriete minimalistische sieraden bij Keelin Design en vergeet niet om ons te taggen op Instagram (gebruik #keelindesign en @keelindesign) om ge-highlight te worden en anderen te inspireren met je look.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.