Vergeet-Black-Friday-Zeg-hallo-tegen-onze-Advent-promoties Keelin Design

Vergeet Black Friday - Zeg 'hallo' tegen onze Advent promoties!

De feestdagen staan voor de deur en bij Keelin Design vieren we graag de geest van het geven met onze dierbare klanten. Hoewel we niet meedoen aan de Black Friday-gekte, begrijpen we de opwinding die gepaard gaat met kerstinkopen. Daarom hebben we dit jaar vier speciale adventspromoties samengesteld die een sprankelend tintje aan je feestelijke seizoen zullen geven.

 

Voor 4 weken lang, onthullen we elke week in de aanloop naar Kerst, een super leuke Advent promotie waarbij je kan genieten van een exclusieve kortingIedere promotie is telkens 1 week geldig.

 

WEEK 1 : 13/11 - 20/11


CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Kies voor een minimum bedrag van €19 aan jouw favorieten uit onze Style Fusion collectie en ontvang 15% korting op je favoriete Earthly Delights oorbellen!

Omarm de seizoensgeest door een persoonlijke sieradenset te maken die net zo uniek is als jij!

 

WEEK 2: 21/11 - 28/11


CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Bij aankoop vanaf 2 artikelen naar keuze, ontvang je 15% korting op jouw aankoop. Omdat geven het hart van het seizoen is en delen de ziel van de liefde.

Deze feestdagen draait alles om het delen van liefde en warmte. Bij Keelin Design geloven we in het vieren van de banden die er het meest toe doen. Daarom hebben we deze peciale promotie gecreëerd, speciaal voor jou en je dierbaren!

 

WEEK 3: 29/11 - 06/12


CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Deze feestdagen krijg je bij aankoop van een initiaal halsketting 15% korting op de tweede halsketting.

Maak deze feestdagen onvergetelijk met onze prachtige initiaal halskettingen. Elke letter heeft een wereld van betekenis en is daarom het perfecte cadeau voor onder de kerstboom.

 

WEEK 4: 07/12 - 14/12 


CREDITS: KEELIN DESIGN

 

Maak je look compleet en profiteer van 15% korting op jouw armband als je deze koopt in combinatie met de bijpassende oorbellen.

Omdat ware elegantie in de details zit, en we willen dat jij deze feestdagen schittert.

 

 

Heb je een promotie gemist? Geen paniek! Van 15/12 t.e.m. 18/12 doen we iedere promotie gewoon nog een laatste keer helemaal opnieuw. Let wel, iedere promotie is slechts 1 dag geldig.

Heb jij al een favoriet artikel of promotie in het visier? Loop jouw lievelingsjuwelen niet mis. Er komt gedurende deze periode namelijk geen restock.

Wil je geen tijd verliezen? Voeg jouw favoriete items alvast toe aan jouw verlanglijstje. Zo kan je in slechts enkele klicks super gemakkelijk uitchecken op het moment dat het er echt toe doet.

 

Maak van deze feestdagen een feest om nooit te vergeten met Keelin Design. Verspreid liefde, deel vreugde en laat de schittering van onze sieraden jouw feestdagen opfleuren.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.