Blog - Gratis sieraden tips en inspiratie - Keelin Design Keelin Design

Wat is mijn armbandmaat? | Armband gids

Armbanden zijn een zeer geliefd en trendy accessoire en kunnen niet ontbreken in jouw sieradencollectie. Maar hoe weet je of een armband perfect gaat passen of welke armband je moet kiezen?

Zeker wanneer je online een armband bestelt, kan dit een dilemma zijn. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om te helpen! In deze blogpost deel ik enkele tips over hoe je kunt beslissen wat jouw perfecte armbandmaat is.

 Wat is mijn armbandmaat? | Armband gids
Credits: Keelin Design

Hoe draag je jouw armband het liefst?

De meeste armbanden die je in onze webshop vindt, hebben een verlengkettinkje, zodat je de maat kunt aanpassen aan hoe jij jouw armband wilt dragen en stylen.

Draag je je armband graag wat strakker of vind je het fijner als hij wat losser om je pols zit? Wanneer je op kantoor werkt, kan het comfortabeler zijn als de armband niet te los zit. Maar als je een leuke armparty wilt creëren, is het fijner om je armbanden wat losser te dragen.

 Wat is mijn armbandmaat? | Armband gids
Credits: Keelin Design

1. Meet je polsomtrek

De eenvoudigste manier om jouw polsomtrek te meten is door een flexibel meetlint te gebruiken. Zo kun je het meetlint mooi om je pols wikkelen.
Tip! Zorg ervoor dat het meetlint goed past, maar niet te strak zit! Kijk dan bij hoeveel centimeter het meetlint weer bij elkaar komt. Dit is je polsomtrek.

 

2. Bepaal jouw pascomfort

Nu je jouw polsomtrek kent, kan je beslissen welke armbandmaat het beste voor jou werkt. Maar pas op! Je polsomtrek is niet hetzelfde als je armbandmaat. Je moet een paar centimeter toevoegen aan je polsmaat, afhankelijk van hoe strak of los je je armband wilt hebben.

Strakke pasvorm = polsmaat + 1,5 cm
Normale pasvorm = polsmaat + 2 cm
Losse pasvorm = polsmaat + 3 cm

 

Heb je de perfecte armband(en) gevonden? Vergeet niet om @keelindesign te taggen op social media! Ik ben altijd blij om foto's te ontvangen van hoe jij jouw nieuwe favoriete sieraden styled. Of je kunt ons een mailtje sturen.

Veel plezier, styling queen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.