5 creative ways to store your jewelry | DIY jewelry storage Keelin Design

5 creatieve manieren om je sieraden op te bergen | DIY sieraden opbergen

Als je een echte sieradenliefhebber bent zoals ik, heb je waarschijnlijk heel veel sieraden. Maar het opbergen van al die mooie sieraden kan een beetje lastig zijn. Hoewel we allemaal het belang van een goede sieradenopslag kennen, wil je er waarschijnlijk geen fortuin aan uitgeven, toch? Geen zorgen, ik heb de ideale oplossing voor jou!

 

Wees creatief

Er zijn genoeg doe-het-zelf-ideeën om je eigen sieraden storage te maken.

Ik heb een aantal geweldige manieren verzameld om sieraden op te bergen en wil je bewijzen dat je geen honderden euro's hoeft uit te geven om die perfecte display te creëren. En het beste is: ze zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens erg praktisch.

 

1.

Credits: Pinterest

Zorg voor wat houten planken/trays, metalen haken en een fijne bar. Je kunt het hout vernissen of zelfs een mooie kleur geven, passend bij de inrichting van je slaapkamer. In een mum van tijd maak je de mooiste (en handige!) sieradenrekken.

 

2.

Credits: Pinterest

Heb je wat oud rondslingerend servies dat nooit gebruikt wordt? Misschien een mooi familie-erfgoed dat je koestert, maar niet echt jouw stijl is om in de keuken te gebruiken? Verzamel je mooiste theekopjes, schalen en borden en gebruik ze om je sieraden op te bergen.

 

3.

Credits: Pinterest

IJsblokjes houders! Ik raad het echter niet aan om ze in je diepvriezer te leggen (lol), maar ze zijn perfect om je sieraden te ordenen. Maak je nooit nog zorgen dat je halskettingen verstrikt raken in elkaar. Je kunt een apart vakje gebruiken voor elk sieraad uit je sieradencollectie.

 

4.


Credits: Pinterest

Fotolijsten zijn ook een geweldige manier om je sieraden op te bergen en ze zijn de perfecte decoratie voor je kleedkamer. Je kunt kant of een andere stof gebruiken om een elegante look te creëren, of zelfs aluminium gaas om je oorbellen op te prikken.

 

5.


Credits: Pinterest

Nog een keukengereedschap dat er geweldig uitziet om je sieraden in op te bergen: een taartstandaard. Er is voldoende ruimte en lagen om je favoriete sieraden uit te stallen.

 

Welk doe-het-zelf-project ben jij van plan uit te proberen?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.