Add a personal touch to your Holiday shopping with this unique gift. It's perfect for birthdays, anniversaries and more!

Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw kerstinkopen met dit unieke geschenk. Het is perfect voor verjaardagen, jubilea en meer!

Creëer een gepersonaliseerde roestvrijstalen halsketting met de naam of initialen van jouw dierbaren voor een onvergetelijk cadeau.

Geef een speciaal iemand een onvergetelijk cadeau door iets te personaliseren waar zij dol op zal zijn. Voeg haar naam of initialen toe aan dit gepersonaliseerde sieraad.

Het is perfect voor verjaardagen, jubilea en meer!

 

Er zijn meerdere mogelijkheden: 1 letter, 2 letters met een hartje ertussen, ... Of wat dacht je van een naam, of misschien een woord dat een speciale betekenis heeft?⁠

 

Hoe te bestellen:
#1  Klik hier om te beginnen met het maken van je gepersonaliseerde initiaalketting
#2   Kies de lengte van de ketting
#3   Selecteer de kraal je wilt toevoegen (de eerste is bij de prijs inbegrepen)
#4   Wil je meer letters of symbolen toevoegen? Selecteer de kralen naar keuze door ze toe te voegen in de juiste volgorde
#5   Klik op "Aan winkelwagen toevoegen"
#6   Controleer als alle symbolen en letters correct zijn toegevoegd en de juiste halsketting lengte is geselecteerd
#7   Reken af

Ja, zo simpel is het!
Zodra jouw bestelling binnenkomt, kan je er zeker van zijn dat ik super enthousiast ben om jouw perfecte 'package of joy' klaar te maken.

 

Let op: 🎁 We hebben een gratis cadeauverpakkingsoptie beschikbaar. Je kan zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw bestelling. Als je jouw cadeau rechtstreeks naar de ontvanger wenst te sturen, vink gewoon het vakje aan. Ik doe de rest.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.