As seen on Libelle.be | 9x original hairstyles with a pinch pin Keelin Design

Zoals te zien op Libelle.be | 9x originele kapsels met een knijpspeld

"Groot, klein, opvallend of fijn: kapsels met een haarspeld zijn nog steeds de trend van het moment. Met een beetje creativiteit creëer je een makkelijk, maar bijzonder kapsel waar je maar een paar minuten voor nodig hebt. Probeer het maar eens, zeggen wij! " - Credits: Libelle.be

Laat je inspireren om jouw favoriete stijl te proberen. Mijn persoonlijke favoriet is 2... Of 5... Of 7... OMG, ik kan er geen kiezen. Ik hou van ze allemaal!

=> Het volledige artikel vind je op Libelle.be => klik hier (Nederlands).

As seen on Libelle.be | 9x original hairstyles with a pinch pin | Keelin Design | Haaraccessories
Credits: Keelin Design

Als je op zoek bent naar mooie haaraccessoires om deze stijlen uit te proberen, neem dan een kijkje in onze haaraccessoires collectie. Je kunt er leuke haarklauwen (knijpspelden) vinden, evenals haarclips, haarsticks en krokodillen klemmen. Of je nu houdt van een minimalistische stijl, statement accessoires, goud of zilver, een kleurrijk design, de populaire tortoise print,... Bij Keelin Design vind je alle soorten haaraccessoires die je nodig hebt om die perfecte look te krijgen.

Heb je enkele stijlen uitgeprobeerd met een (of meer) van onze haaraccessoires? Vergeet niet om ons jouw foto te sturen of tag ons op Instagram.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Customer love ♡