Black Friday 2022 deals: The biggest sales of the year are here!

Black Friday 2022-deals: de grootste verkopen van het jaar zijn hier!

Die titel trok meteen je aandacht, toch? Maar ik moet eerlijk met je zijn...

Als eigenaar van een small business is het onmogelijk om te concurreren met grote bedrijven en kortingen zoals -70% uit te delen. Trouwens, bedrijven die zoveel korting kunnen geven, het voelt een beetje alsof je de rest van het jaar wordt opgelicht, toch...? Ugh!

Maar ik begrijp dat het momenteel voor iedereen moeilijke tijden zijn. Mensen denken twee keer na over hoe en waar ze hun geld aan uitgeven. Ik kan zoveel prediken als ik wil over het belang van lokaal te shoppen, maar ik begrijp volkomen hoe belangrijk het is om proberen geld te besparen, zelfs bij het kopen van cadeautjes.

Des te meer redenen om zo ongelooflijk dankbaar te zijn als ik zie hoeveel mensen ervoor kiezen om lokaal te winkelen! Het was een gek weekend met nog gekkere prijzen van grote bedrijven. Onze mailboxen zijn ontploft met kortingen die onze geest niet eens kan bevatten.

Dus, BEDANKT om voor lokaal te kiezen. BEDANKT voor het ondersteunen van kleine bedrijven. BEDANKT voor het verspreiden van zoveel liefde.

 

CREDITS: KEELIN DESIGN

 

BLACK friday = LOCAL friday

Ook al kan ik je geen giga kortingen geven, ik wil jou wel bedanken voor je steun en verwen je dan ook heel graag met een mooie korting en cadeautjes, omdat ik echt zo ontzettend blij ben om jou als lid van de Keelin Design-tribe te hebben!

=> 10% korting op de gehele webshop (Ja, zelfs op de sale items! => Geautomatiseerde korting, geen code nodig)
=> Gratis geschenk voor elke bestelling vanaf €50 (Hoe meer je uitgeeft, hoe meer cadeaus je krijgt)
=> Actie geldig van 24/12 tot 28/12

Dus, als je het mij vraagt, klinkt dit als het perfecte moment om leuke kerstcadeaus te shoppen. Of het nu is om je favoriete persoon in de watten te leggen of om jezelf te verwennen, ik weet zeker dat je iets zult vinden dat je met plezier zult dragen.

 

CREDITS: KEELIN DESIGN


En weet dat al onze sieraden altijd met de beste zorg worden gemaakt, en dat er heel veel liefde en passie in elk sieraad wordt gestopt.

Bij Keelin Design, willen we sieraden maken die je zelfzeker laten voelen, sieraden die passen bij jouw stijl en je unieke persoonlijkheid extra in de verf zetten.

Koop dus sieraden omdat je je er speciaal door voelt, omdat het voelt alsof ze speciaal voor jou zijn gemaakt. Niet vanwege gekke kortingen of lage prijzen.

We laten je graag stralen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.