Discover which earrings emphasize your beauty most. Keelin Design

Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukken.

"Waarom ziet mijn vriendin er zo leuk uit met grote statement oorbellen als kleine oorstekers veel beter voor mij zijn?"

Wanneer bepaalde oorbellen jouw unieke schoonheid niet benadrukken, kunnen ze heel flatterend zijn voor iemand anders. Dit wordt vooral bepaald door de vorm van je gezicht. Net zoals deze vorm bepaalt welk kapsel of brilmontuur het beste bij je past, bepaalt het ook welke oorbellen je het meest flatteren.

Wil je weten welke oorbellen het beste bij jou passen? Dit kun je gemakkelijk zelf ontdekken vanuit je luie stoel.

Download onze gratis gids (Engelstalig) om je te helpen ontdekken welke gezichtsvorm je hebt en welke oorbellen het beste bij jou passen. (Je kunt de Nederlandse versie van onze gids hier) vinden.

Credits: Canva


Match je sieraden met je botstructuur
:
- Kleine, fijne botstructuur: Laat je sieraden je zachte schoonheid niet overheersen. Ga voor fijne oorbellen, kies voor fijne lijnen en structuur. De sieraden van onze minimalistische sieradencollectie zijn perfect voor jou.
- Middelgrote botstructuur: Kies voor middelgrote sieraden. Draag niet te fijne oorbellen maar ga ook niet all-in met de grote exemplaren. Probeer een mooie balans te vinden.
- Grote botstructuur: Go big & bold met onze statement oorbellen. Deze toppers zijn de perfecte match voor jou.


📷⁠⁠ Productie/Styling: @ blogzine.be | Make-up: @joybrabantmakeup⁠⁠ | Model: @sophiazahiri⁠⁠ | In samenwerking met @captaincork_be

Match je sieraden met jouw kleurtype:
Heb je ooit een persoonlijke kleuranalyse gedaan? Dan weet je welke kleuren jou het beste staan. Dit is niet alleen belangrijk bij het shoppen van kleding maar ook bij het kiezen van de juiste sieraden.
Als je warme ondertonen in je huid hebt (geel, perzik), is je kleurtype lente of herfst. In dit geval zie je er het beste uit als je goud en koper draagt.
- Als je een roze of blauwe ondertoon in je huid hebt, is je kleurtype winter of zomer. Zilver en tin zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet.

Credits: Canva


Kies sieraden die bij je persoonlijkheid passen:
Ben jij een romantisch type dat houdt van een zeer vrouwelijke stijl? Hou je meer van een dramatische stijl en gedurfde, edgy ontwerpen? Ben je een artistiek type dat de voorkeur geeft aan felle kleurencombinaties? Of ga je voor een natuurlijke, klassieke look en ga je voor ton sur ton en pure eenvoud?
Pronk met jouw persoonlijkheid en maak een persoonlijk statement door sieraden te kiezen die passen bij wie jij bent.


📷⁠⁠ Productie/Styling: @ blogzine.be | Make-up: @joybrabantmakeup⁠⁠ | Model: @sophiazahiri⁠⁠ | In samenwerking met @captaincork_be


Draag sieraden die bij jouw levensstijl
passen:
Ben je een advocaat, een verkoopster, een kleuterjuf? Je baan bepaalt de sieraden die je elke dag naar je werk draagt.
Wanneer je werkt met kleine kinderen, durf ik wedden dat ze dol zijn op een lerares die felle kleuren draagt. Maar probeer je eens een financieel adviseur voor te stellen die fel roze oorbellen met kwastjes draagt: dat past gewoon niet in het profiel, toch? Het is het beste om grote hangende oorbellen te vermijden in een conservatief gebied zoals wet en financiën. Ga voor een klassieke stijl om je autoriteit te benadrukken.

En bovenal dit alles: HAVE FUN!

 

Ik ben altijd blij om foto's te ontvangen van hoe je je oorbellen stijlt, dus tag ons zeker op sociale media @keelindesign of stuur een e-mail.

Veel plezier, styling queen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.