Earring trends: 4 earring styles you have to try out. Keelin Design

Oorbeltrends: 4 oorbelstijlen die je moet uitproberen.

Oorbellen zijn een zeer geliefde accessoire en elk jaar zien we veel veranderingen in de oorbellentrends.

Bij Keelin Design hebben we een brede waaier aan oorbelstijlen in onze collecties samengesteld, waardoor je je zult onderscheiden van alle anderen.

Laat me een aantal zeer geliefde oorbellentrends voor je opsommen:

1. (Half)Edelsteen oorbellen:

Keelin Design - Earring trends: 4 earring styles you have to try out. - (Semi)Precious Stones earrings.


Of je nu kiest voor kleine oorbellen of grote oorbellen, (half)edelstenen zullen altijd de aandacht trekken. (Half)Edelstenen zijn er in vele vormen en kleuren om te combineren met je favoriete outfits.

2. Asymmetrische oorbellen

Keelin Design - Earring trends: 4 earring styles you have to try out. - Asymmetric earrings.


Val op met schattige oorbellen in een asymmetrisch design. Zelfs klassieke pareloorbellen kunnen in een asymmetrisch ontwerp worden veranderd in een paar trendy en leuke oorbellen.

3. Minimalistische oorbellen

Keelin Design - Earring trends: 4 earring styles you have to try out. - Minimalistic earrings.


Minimalistische oorbellen zijn een trend die we niet mogen vergeten. Ze passen perfect bij elke outfit en gelegenheid. Als je twee of drie gaatjes in je oor hebt, is het leuk om verschillende minimalistische oorbellen met elkaar te combineren en zo een leuke earparty te creëren. Speel met vormen en kleuren om je perfecte combinatie te creëren. Je kunt ze ook combineren met een paar statement oorbellen.

4. Statement oorbellen

Keelin Design - Earring trends: 4 earring styles you have to try out. - Statement earrings.


Ga voor echte statement oorbellen om je look compleet te maken. Het perfecte paar oorbellen om een persoonlijk statement te maken. Wist je dat onze statement oorbellen altijd erg licht zijn? Ideaal om de hele dag van te genieten.


Shop jouw favoriete paar oorbellen bij Keelin Design.

Ben je op zoek naar unieke sieraden die in beperkte aantallen worden gemaakt? Geen massaproductie, alleen sieraden van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten.

We hebben een grote collectie oorbellen in goud en zilver. Zowel houten oorbellen als roestvrijstalen oorbellen, vergulde oorbellen, gerhodineerde oorbellen en oorbellen in nikkel-, lood- en cadmiumvrij metaal.

Basic oorbellen, met of zonder kleuraccent. Statement oorbellen. Minimalistische oorbellen. Houten oorbellen in de mooiste kleuren en dessins. Je vindt het allemaal bij Keelin Design.

Voel je vrij om contact op te nemen voor persoonlijk advies.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.