Hairpins: a must-have accessory! Keelin Design

Haarspelden: een musthave accessoire!

Haarspelden zijn overal tegenwoordig, en dat verbaast me niet want laten we eerlijk zijn: ze zijn een gemakkelijk hulpmiddel om je kapsel een leuke upgrade te geven. Je hoeft geen professionele kapper te zijn om voor jezelf een trendy kapsel te maken.

Credits: flair.be

Haaraccessoires zijn niet alleen voor kleine meisjes. Ze kunnen een perfecte bruidsaccessoire zijn of de ideale accessoire om je feestoutfit mee te pimpen.

Wakker worden met wild ontembaar haar? Dat hoeft geen stressvolle situatie meer te zijn. Met een trendy haarclip ziet je haar er in een mum van tijd geweldig uit.

Bij Keelin Design bieden we jou een mooi aanbod van stijlen en kleuren. Ontdek onze volledige collectie haaraccessoires en word een echte stylingkoningin.


📷⁠⁠ Productie/Styling: @ blogzine.be | Make-up: @joybrabantmakeup⁠⁠ | Model: @sophiazahiri⁠⁠ | In samenwerking met @captaincork_be

Hou je meer van haarclips, barrettes of krokodillenklemmen; felle trendy kleuren, stijlvolle gestructureerde haaraccessoires of geometrische vormen: we hebben het allemaal!


Credits: Keelin Design

 

Ik ben altijd blij om foto's te ontvangen van hoe je je haar stylet met een van onze haaraccessoires, dus tag ons gerust op sociale media @keelindesign of stuur een e-mail.

Veel plezier, styling queen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Customer love ♡