Handmade Jewelry: A gift from the heart! Keelin Design

Handgemaakte sieraden: een geschenk uit het hart!

HET IS WEER DIE TIJD VAN HET JAAR...

De bladeren schilderen onze wereld met de mooiste kleuren. De dagen en nachten worden kouder. Mensen maken het thuis gezellig met kaarsen en warme dekens. Kerstverlichting vult de straten met warme, fuzzy gevoelens.


Credits: Canva


Over 7 weken knuffelen we allemaal naast de kerstboom, genietend van quality time met familie en vrienden. Herinneringen makend die een leven lang meegaan.

Dagen vol eten, drinken, blije gevoelens en natuurlijk: cadeautjes. Waar verwen jij je dierbaren mee? Misschien een doos chocolaatjes? Of een paar grappige sokken? Een lekkere fles wijn? Bloemen? Hun favoriete parfum?

Heb je geen inspiratie meer voor originele en gepersonaliseerde cadeaus die mensen écht graag krijgen? En jij, ben je het zat om steeds maar weer dezelfde geschenken te krijgen?

Ik begrijp jou! Cadeautjes kopen is niet altijd even makkelijk. Wat kun je kopen voor iemand die alles al lijkt te hebben? Of misschien moet je een cadeautje kopen voor iemand die je niet zo goed kent.

Die lekkere fles wijn, dat schattige doosje pralines en die mooie bloemen lijken altijd de 'safest way to go'. Maar wat is er leuk aan nog een flesje parfum te krijgen als je badkamerkast al verandert in een parfumwinkel?!


Credits: Canva


Wat vind jij erg leuk om cadeau te krijgen? Heb je een persoonlijk verlanglijstje met dingen die je hart verwarmen? Ik kan me de blik op jouw gezicht al voorstellen wanneer je een cadeau opent en teleurgesteld bent om jaar na jaar hetzelfde te ontvangen...

Dingen kopen die ertoe doen.

Probeer out of the box te denken bij het zoeken naar het perfecte cadeau.

Voor wie koop je? Wat doet ze graag in haar vrije tijd? Welke kleren draagt ze? Van welke kleuren houdt ze? Zoek naar de kleinste details, ze kunnen de perfecte gids zijn om dat ene geweldige cadeau te vinden.

Begin een gesprek om die persoon echt te leren kennen. Misschien kom je erachter dat ze elke maand haar favoriete spa bezoekt voor een ontspannende behandeling. Misschien houdt ze van journaling of schilderen. Misschien houdt ze van grappige citaten en zou een gepersonaliseerde tote bag een geweldig cadeau voor haar zijn.


Credits: Canva


Wat is een vrouw zonder sieraden, toch?

Als je het mij vraagt: Sieraden zijn altijd een goed idee! Maar nogmaals: waarom iets kopen in een winkel dat eerder al werd verkocht aan honderden of misschien zelfs duizenden andere vrouwen over de hele wereld?!

          Elke persoon is uniek, en dat geldt ook voor hun sieraden!

Ik maak al meer dan 7 jaar sieraden. Ik geniet enorm van het spelen met kleur, techniek, ontwerp en materialen. Ik ontwerp uitsluitend sieraden in beperkte oplage... Zo zijn jouw sieraden net zo uniek als jij.

Wat betekendt handgemaakt ?

          Handgemaakt [ hand-gemaakt ]
          adjectief
          1. Met de hand gemaakt in plaats van machinaal

Bij Keelin Design vind je een groot assortiment sieraden, van minimalistische sieraden tot statement sieraden. Materialen zoals Roestvrij Staal, Hout, Zoetwaterparels, Swarovski Elements,... zijn vaak terug te vinden in onze collecties.

Maar wat betekent "handgemaakt" eigenlijk bij het winkelen bij Keelin Design?

Handgemaakt betekent uren onderzoek, ideeën opdoen, experimenteren, falen en helemaal opnieuw beginnen.

Handgemaakt betekent zorgvuldig de juiste materialen kiezen voor dat ene stuk of collectie.

Handgemaakt betekent dat elk materiaal, zelfs de kleinste onderdelen, door mijn handen zijn gegaan bij het maken van een juweel.

Handgemaakt betekent een blanco stuk hout veranderen in een leuk ontwerp, het met liefde en zorg met de hand beschilderen en er een klein kunstwerkje van maken voor je oren/nek/arm.

          "Als je handgemaakt steunt, steun je niet alleen een persoon, een klein bedrijf, een familie of onze economie. Je koopt een klein deel van het hart van een kunstenaar."

Conclusie: Het kopen van handgemaakte sieraden is écht een cadeau recht uit het hart.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.