I've had it! Keelin Design

Ik heb het helemaal gehad!

Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt: je hebt net een superleuke nieuwe outfit gekocht en bent op zoek naar het perfecte sieraad om je look compleet te maken.

Maar... Dan begint de frustratie...

Je houdt van fijne oorbellen maar vindt alleen grote. De oorbellen hebben niet de juiste kleurtint. De armband is te groot. De ketting is te lang.

Ugh! Om helemaal gek van te worden, toch?!

Het is iets waar ik zelf vaak mee worstelde: de vorm paste niet helemaal bij mij, de armband was te groot, de oorbellen waren niet de juiste kleur, het was te duur, de kwaliteit van de materialen was niet goed,... En ik zou nog wel even door kunnen gaan...

Dit was voor mij een extra motivatie om zelf aan de slag te gaan met het maken van sieraden.

Maar hoe begin je hier in hemelsnaam aan? Na heel wat uurtjes doorgebracht te hebben met onze goede vriend Google, wist ik al snel welke basismaterialen en gereedschappen ik nodig had om te starten, had ik genoeg kennis over de kwaliteit van bepaalde onderdelen en kon ik starten met een verlanglijstje te maken bij enkele lokale hobbywinkels.

Ik weet nog hoe blij ik was toen mijn allereerste oorbellen klaar waren. Ze waren 'zo basic als het maar kan', maar ik was er zo ontzettend blij mee! Elke dag een nieuw paar oorbellen, precies zoals ik ze graag heb. Hoe fantastisch is dat?!

Fast-forward: Nu, zo'n 10 jaar later, geniet ik nog steeds net zoveel van het ontwerpen en maken van sieraden als in het prille begin (of zelfs meer!). En als kers op de taart mag ik deze passie met jou delen.

Het is een enorme rollercoaster van emoties geweest. Een leerproces van proberen, falen en opnieuw proberen... Van bloederige vingers en 'vliegende' tools (ja, over frustraties en teleurstellingen gesproken... Lol!) tot vreugdedansjes en tranen van geluk. Mijn persoonlijke avontuur waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Het maken van sieraden biedt mij heerlijke momenten van plezier wanneer ik mijn hoofd leeg kan maken en weg kan dromen...

Ik hoop je mee te kunnen nemen in mijn magische wereld vol creativiteit. Welkom bij Keelin Design!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.