Keelin Design, your favorite online jewelry boutique. Keelin Design

Keelin Design, je favoriete online sieradenboetiek.

In mijn allereerste blogpost, heb ik je meegenomen in hoe mijn avontuur begon. In deze blogpost vertel ik je graag wat meer over waar we voor staan en wat we je kunnen bieden.

 

Ik heb het vaak over 'ons' en 'wij', maar eigenlijk Keelin Design is een one-woman-show. Van het kiezen (of maken) van de perfecte sieraadonderdelen, het samenstellen, inpakken en verzenden van je bestelling, tot het ontwerp van de website, het up-to-date houden van de webshop, de (product)fotografie, het plannen van social media, het beantwoorden van je berichten en e-mails,...: It's all me. Onder het motto 'perfectly imperfect' natuurlijk, maar ik geniet van elke seconde.

 

Wat is Keelin Design? Keelin Design is een sieraden en accessoires webshop. Wij bieden een mooi assortiment handgemaakte (en zorgvuldig geselecteerde) sieraden en accessoires, speciaal ontworpen om jou te laten stralen.

Naast onze webshop bieden wij je ook de mogelijkheid om jouw persoonlijk shopmoment te boeken in ons kleine atelier (Anzegem, West Flanders, Belgium). Je bent altijd welkom om onze sieradencollecties van dichtbij te bekijken en je favoriete sieraden te passen. Woon je in de buurt, dan kun je je bestelling komen ophalen om verzendkosten te besparen.

 

Waar staat Keelin Design voor? Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat sieraden en accessoires altijd passen bij je eigen stijl en persoonlijkheid. Ze moeten jouw natuurlijke schoonheid accentueren en jouw individualiteit extra benadrukken. En daar help ik je maar al te graag bij.

Ik kies er bewust voor om unieke stukken en sieraden in beperkte oplage te maken, wat van elk juweel iets bijzonders maakt. Sieraden onder het motto: "Elk handgemaakt sieraad is net zo uniek als de persoon die het draagt!"

Omdat wij, vrouwen, veel rollen te vervullen hebben, vind ik het belangrijk om sieraden aan te bieden waarin iedere vrouw iets van haar gading kan vinden. Kies sieraden die je laten stralen in elke outfit, bij elke gelegenheid.

Geef je zelfvertrouwen een boost met tijdloze minimalistische sieraden. Be bold en laat je persoonlijkheid spreken met een statement juweel. Of wat dacht je van een halsketting of armband met initialen om je geliefde altijd dicht bij je te dragen? Bij Keelin Design vind je het allemaal!

 
Credits: Canva

En al deze leuke sieraden bestel je eenvoudig online, in het comfort van je eigen huis. Ik pak je bestelling altijd met grote zorg in. Koop je iets om jezelf te verwennen? Het komt altijd netjes verpakt in je brievenbus terecht, dus het lijkt wel een cadeautje voor jou van jou...

 

Aangezien ik zelf oorbellen verslaafd ben (wat is een vrouw zonder oorbellen, toch?!), vind je bij ons altijd een ruim aanbod oorbellen in onze collecties, maar armbanden, kettingen, cadeausets en haaraccessoires zijn ook onmisbaar in onze webshop.

Kun je niet direct vinden wat je zoekt? Staat er een speciale gelegenheid op de planning en ben je nog op zoek naar het perfecte sieraad om je look compleet te maken? Of wil je iemand verrassen met een uniek cadeau, een persoonlijk sieraad met een bijzondere betekenis? Bij Keelin Design kun je altijd terecht voor een juweel op maat. Neem contact met me op (uiteraard geheel vrijblijvend) met jouw persoonlijke wensen en ideeën; samen creëren we een uiterst uniek en persoonlijk juweel.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk de collecties nu online.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.