Layered necklaces | 3 tips on mastering necklace layering like a pro Keelin Design

Gelaagde kettingen | 3 tips om necklace layering als een pro te beheersen

Necklace layering is een zeer modieuze trend die al vele jaren populair is.


Credits: Pexels 


Hier zijn 3 tips om deze look onder de knie te krijgen als een echte professional:

1. Durf stijlen te mixen!
Klassieke parels, geometrische vormen, initiaal hangers,... Verschillende metalen, gewichten, textuur,... Mix het allemaal samen om jouw unieke stijl te creëren.⁠


Credits: Pexels


2. Wees niet kleurenblind!
Het hoeft niet allemaal goud, zilver, zwart,... te zijn. Wees speels en voeg een kleurrijke toets toe als je de boel een beetje wil opfleuren.⁠


Credits: Pexels


3. Mix verschillende lengtes!
De meeste van onze kettingen hebben een verlengkettinkje waarmee je de lengte kunt aanpassen en kijken hoe deze het beste bij je past. Gebruik dit om de perfecte lagen te creëren.


Credits: Pexels


En vooral: HAVE FUN!⁠

 

Wist je dat we, bij Keelin Design, veel halskettingen in onze collecties hebben die perfect zijn voor necklace layering? Mix en match je favoriete sieraden om je eigen unieke stijl te creëren.

Of je nu fan bent van statement kettingen, geometrische vormen, fijne kettingen, subtiele combinaties of je wilt een echte kleurbom creëren: kies je favorieten en geniet van het maken van een persoonlijk statement.

 

Credits: Keelin Design

 

We zijn meer dan benieuwd hoe jij onze sieraden het liefste stylet! Tag ons op Instagram met @keelindesign of stuur je favoriete foto naar hallo@keelindesign.be We kijken er naar uit om je te zien stralen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.