Let's celebrate LOVE Keelin Design

Laten we LIEFDE vieren

Valentijnsdag versus vrijgezellendag

Op 14 januari vieren we Valentijnsdag en op 15 januari is het Singles day.

Of je nu echt van dit soort feestdagen houdt of het totale commerciële onzin vindt, laat deze dagen een herinnering zijn aan het belang van het vieren van liefde.

Of het nu liefde is voor je partner, je ouders, je kinderen, je beste vriend, je huisdier, je buurman of voor jezelf: laat dit de dag zijn dat we alle soorten liefde vieren.


Credits: Canva

Laten we toegeven: iedereen is graag in de buurt van mensen die elkaar vieren. Die vriendelijke glimlach, dat schouderklopje, een woord of daad van vriendelijkheid. Het maakt onze dag zoveel beter.

Zelfs onderzoekers ontdekken dat mensen die anderen vieren dankbaarder, gelukkiger en minder stressvol door het leven gaan.

Credits: Canva


Dus of je nu een liefdevolle relatie hebt of Single & Fabulous bent, laten we de liefde op deze dagen net dat tikkeltje meer gaan vieren. Laten we mensen laten zien dat we ze waarderen, en laten we wat welverdiende tijd voor onszelf plannen.

Lekker wandelen in het bos/strand/... Gewoon frisse lucht inademen, genieten van de schoonheid van de natuur en je gedachten laten gaan.
Knuffel je huisdieren.
Organiseer een etentje met je beste vriend(in).
Neem een lekker lang bad.
Dans op je favoriete liedje.
Mediteer.
Maak je favoriete eten klaar.
Bing-watch je favoriete Netflix-serie.
Slaap uit.
Droom weg over je volgende vakantie.
...
Winkel. Ja, winkelen mag ook in je me-time. Mits het voor jezelf is natuurlijk. Dit is het perfecte moment om die jurk te kopen die je zo leuk vindt, of die coole laarzen, dat trendy jasje, dat mooie paar oorbellen...

We maakten een Speciale Valentijnsdag selectie, enkel voor jou. Of je nu op zoek bent naar romantische sieraden om te schitteren op je date, of jezelf wilt verwennen met een leuk cadeau: je bent altijd welkom bij Keelin Design.

Credits: Keelin-ontwerp


We behandelen onze klanten altijd met liefde, omdat zij het hart van ons bedrijf zijn. En daar zijn we zo dankbaar voor, elke dag opnieuw.

Dus laten we die liefde verspreiden en delen. Het versturen van doosjes gevuld met handgemaakt geluk. Shop je favoriet oorbellen, kettingen, armbanden, haaraccessoires, Sterling Zilveren sieraden of sieraden cadeausets online en laat ze mooi verpakt bij je thuisbezorgen.

Als je op zoek bent naar een cadeau en niet zeker weet welk juweel je moet kopen, onze digital giftcard is altijd een goed idee.

Wat jouw plannen ook zijn: zorg ervoor dat ze tellen. Maak er een gelukkige dag van vol liefdevolle gevoelens, met momenten van warmte en pure vreugde.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.