Keelin Design - Trend alert: Minimalistic jewelry

Trend alert: Minimalistische sieraden

Het mooie van minimalistische sieraden is dat het een licht accent of elegantie toevoegt aan een look zonder ooit over de top te gaan.

Maar wat wordt precies beschouwd als minimalistische sieraden? En hoe verwerk je het in je dagelijkse outfit? Mag je meerdere minimalistische sieraden dragen, of sla je hiermee de plank mis?

In dit artikel neem ik je graag mee in de prachtige minimalistische sieradenstijl, en help ik je beslissen welke stukken je nodig hebt als onmisbaar item in je sieradencollectie.

Keelin Design - Trend alert: Minimalistic jewelry - The great thing with minimalist jewelry is that it adds a slight accent or elegance to a look without ever going overboard.CREDITS: KEELIN DESIGN

Allereerst: wat zijn minimalistische sieraden?

Minimalistische sieraden zijn delicate sieradenontwerpen die kunnen worden gedragen om een outfit of gehele look subtiel te verbeteren.

Het zijn meestal kleine juwelen met een eenvoudig ontwerp die één kleur hebben of een klein aantal neutrale stenen of details hebben.

Het mooie van minimalistische sieraden is dat het een outfit nooit gaat overcompliceren. Het voegt een vleugje detail toe zonder over de top te gaan.

Laten we vermenigvuldigen!

"Is het ok om meerdere minimalistische sieraden te dragen?" Ja, natuurlijk! Dat is net zo leuk aan minimalistische sieraden. Minimalistische sieraden kunnen er fantastisch uitzien als ze worden gecombineerd met meerdere stukken.

Je kunt je concentreren op een deel van het lichaam of een reeks lichaamsdelen versieren met minimalistische sieraden. Denk bijvoorbeeld aan necklace layering of een leuke ear-party maken, of zelfs ring stacking of armband stacking.

De aard van minimalistische sieraden stelt je in staat om meerdere stukken te dragen zonder dat het er rommelig of druk uitziet.

Heb echter niet het gevoel dat je meerdere minimalistische sieraden moet dragen. Een eenvoudige halsketting of armband kan er prachtig uitzien, zonder dat je er meer aan hoeft toe te voegen.

 

Nog enkele vragen beantwoord:

- Als je meerdere minimalistische sieraden draagt, moeten de sieraden dan van dezelfde materialen/metalen gemaakt zijn?

Het valt niet te ontkennen dat, als je dezelfde kleur metaal draagt, het een echt statement kan maken. Er zijn echter geen regels als het gaat om het dragen van sieraden. Het is prima om verschillende looks uit te proberen en je favoriete designs te mixen & matchen. Het kan zelfs een mooi contrast toevoegen aan je look.

- Zijn minimalistische sieraden exclusief voor mensen met een supereenvoudige modestijl?

Nee! Minimalistische sieraden kunnen worden gedragen door mensen met een strakke modestijl, maar ook door mensen die grote, gewaagde en heldere patronen willen dragen.

 - Het is duidelijk dat minimalistische sieraden perfect zijn voor dagelijks gebruik, maar kunnen ze ook gedragen worden naar een chique feest?

Minimalistische sieraden zijn een geweldige manier om een outfit te personaliseren, daarom is het perfect voor elke gelegenheid. Je kunt ze dragen naar een familiebarbecue, als je gaat winkelen, tijdens een avondje uit met je vriendinnen of zelfs naar een black-tie-evenement. Minimalistische sieraden kunnen een prachtige aanvulling zijn op elke outfit.

 

Mijn conclusie is duidelijk: Minimalistische sieraden zijn altijd een goede keuze. Het raakt nooit uit de mode en de mogelijkheden zijn eindeloos: er is altijd een perfecte match voor elke outfit en elke gelegenheid.

Experimenteer en val op door jouw eigen unieke stijl te creëren. Vind je favoriete minimalistische sieraden bij Keelin Design, en vergeet niet om ons te taggen op Instagram (gebruik #keelindesign en @keelindesign) om featured te worden en anderen te inspireren met je look.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.