What's my bracelet size? | Bracelet guide Keelin Design

Wat is mijn armbandmaat? | Armband gids

Armbanden zijn een erg hot en trendy accessoire en mogen niet ontbreken in je sieradencollectie. Maar hoe weet je of een armband perfect gaat passen of welke armband je moet kiezen?

Zeker wanneer je online een armband koopt, kan dit een dilemma zijn. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om te helpen! In deze blogpost deel ik enkele tips hoe je kunt bepalen wat jouw perfecte armbandmaat is.

 
Credits: Keelin Design

Hoe draag jij je armband het liefst?
De meeste  armbanden die je vindt in onze  webshop hebben een verlengkettinkje zodat je de maat kunt aanpassen aan hoe je je armband wilt dragen en stylen.

Draag je je armband graag wat strakker of vind je het fijner als hij wat losser om je pols zit? Bij het werken op kantoor kan het prettiger zijn als de armband niet te los zit. Maar als je er een leuke armparty van wilt maken, is het fijner om je armbanden wat losser te dragen.

 
Credits: Keelin Design

1. Meet je polsomtrek
De eenvoudigste manier om jouw polsomtrek te meten is door een flexibel meetlint te gebruiken. Zo kun je het meetlint mooi om je pols wikkelen. Tip! Zorg ervoor dat het meetlint goed past, maar niet te strak zit! Kijk dan bij hoeveel centimeter het meetlint weer bij elkaar komt. Dit is je polsomtrek.

 

2. Bepaal je pascomfort
Nu je je polsomtrek kent , kun je zelf bepalen welke armbandmaat het beste bij jou past. Maar let op! Je polsomtrek is niet hetzelfde als je armbandmaat. Je moet een paar centimeter bij je polsmaat optellen, afhankelijk van hoe strak of los je je armband wilt hebben.

Strakke pasvorm = Polsmaat + 1,5 cm
Normale pasvorm = Polsmaat + 2 cm
Losse pasvorm = Polsmaat + 3 cm

 

Heb je de perfecte armband(en) gevonden? Vergeet  @keelindesign niet te taggen op sociale media! Ik ben altijd blij om foto's te ontvangen van hoe je je nieuwe favoriete sieraden stylet. Of je kunt ons een e-mail sturen.

Veel plezier, styling queen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.