When making jewelry becomes a passion. Keelin Design

Wanneer sieraden maken een passie wordt.

Met deze blog neem ik jou graag mee achter de schermen van Keelin Design en deel ik tips & tricks die je kunnen helpen bij het kiezen van de sieraden die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid passen.
Laat ik allereerst beginnen met te vertellen hoe mijn avontuur begon.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig. Ik herinner me dat ik als kind altijd aan het tekenen en kleuren was, of aan het boetseren met klei. Ik heb altijd een zeer levendige fantasie gehad die zich manifesteerde in spannende spelavonturen en later in het schrijven van verhalen. Ik kon mijn emoties uiten in een dagboek en in het schrijven van gedichten.

Door 'de drukte van alledag' is dit echter allemaal op de achtergrond geraakt. Als volwassene stond ik in het leven als mama, partner, werknemer, huisvrouw en bleef er weinig tijd over voor mezelf. Af en toe zocht ik mijn toevlucht tot het lezen van een goed boek of het kijken naar een spannende serie of film, maar die creatieve uitlaatklep miste ik steeds meer.

Sieraden, vooral oorbellen, hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ze kunnen een mooie aanvulling zijn op je outfit, een ideale manier om een persoonlijk statement te maken.

Maar zoals velen liep ik tegen verschillende problemen aan: het was niet de kleur die ik zocht, de vorm was niet helemaal mijn ding, de oorbellen waren te lang of net te kort, de prijs was te hoog,... En bovendien, wat is er leuk aan sieraden dragen waar honderden of zelfs duizenden andere mensen mee pronken?!

En zo ontstond mijn interesse om zelf aan de slag te gaan met het maken van sieraden. Ik deed onderzoek naar welke materialen er zijn, hoe ze worden verwerkt, wat de kwaliteit is. Gaandeweg leerde ik basistechnieken en al snel had ik mijn allereerste sieradendisplay vol met vrolijke eigen creaties.

Wat begon als een leuke hobby werd al snel een echte passie en dat bleef niet onopgemerkt. Steeds meer mensen gaven me complimenten en vroegen of ik mijn handgemaakte sieraden ook verkocht.

En dus, op 1 oktober 2014, werd 'Keelin Design' geboren...

Wil je graag meer weten over mij en het verhaal van Keelin Design? Lees de 'Over mij' pagina, of stel je vragen in de comments van deze blogpost. Ik hoor graag van je! En ik hoop je weer te mogen verwelkomen in onze volgende blogpost. :)

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.