Ik heb het helemaal gehad!

Je kent het vast wel: Je hebt net een super leuke nieuwe outfit gekocht en bent op zoek naar het perfecte juweel om jouw look helemaal af te maken.

Maar... Dan begint het...

Jij houdt van fijne oorbellen maar vindt alleen maar grote exemplaren. De oorhangers hebben niet de juiste kleurtint. De armband is te groot. De halsketting is te lang.

Ugh! Om helemaal gek van te worden, toch?!

Het is iets waar ik zelf ook heel vaak mee worstelde: Het model paste niet helemaal bij mij, de armband was te groot, de oorbellen hadden niet de juiste kleur, het was te duur, de materialen waren niet kwalitatief,... En zo kan ik nog wel even door gaan.

Dit was voor mij een extra motivatie om zelf aan de slag te gaan met het maken van sieraden.

Maar hoe begin je daar dan in hemelsnaam aan? Na heel wat tijd doorgebracht te hebben met onze goede vriend Google, wist ik al snel welke basis materialen en werktuigen ik nodig had om te starten, had ik voldoende kennis over de kwaliteit van bepaalde materialen kon ik verder gaan met het leggen van een verlanglijstje bij enkele hobbywinkels.

Ik weet nog goed hoe gelukkig ik was toen mijn allereerste oorbellen klaar waren. Ze waren 'as basic as it gets', maar ik was er zo enorm blij mee! Elke dag een nieuw paar oorbellen, net zoals ik ze het mooist vind. Hoe fantastisch is dat?!

Fastforward: Nu, ongeveer 10 jaar later, geniet ik nog steeds even veel (of meer zelfs!) van het ontwerpen en maken van sieraden. En als kers op de taart mag ik deze passie met jou delen. Dit maakt me zo'n gelukkig mens!

Het is een enorme achtbaan van emoties geweest. Een leerproces van proberen, falen en opnieuw proberen... Van bebloede vingers en 'rondvliegende' werktuigen (jah, van mislukkingen en teleurstellingen gesproken... Lol!) tot vreugdedansjes en tranen van geluk. Mijn persoonlijk avontuur waarin ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Het maken van juwelen biedt me heerlijke geniet-momenten waarop ik mijn hoofd zelfs leeg kan maken en kan wegdromen...

Ik hoop jou door mijn collecties kunnen mee te voeren in mijn magische wereld vol creativiteit. Welkom bij Keelin Design!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd