Keelin Design, jouw favoriete online sieradenboetiek

In mijn vorige blogpost nam ik jou mee in hoe mijn avontuur begon. Graag vertel ik jou nu wat meer over waar we voor staan en waarvoor je bij ons terecht kan.

Ik spreek vaak van 'ons' en 'we', maar eigenlijk is Keelin Design een one-woman-show. Van het uitkiezen (of ambachtelijk maken) van de perfecte onderdeeltjes, het samenstellen van de juwelen, het verpakken en verzenden van jouw bestelling tot het ontwerp van de website, de webshop up to date houden, de (product)fotografie, social media inplannen,... : It's all me. Onder het motto 'perfectly imperfect' weliswaar, maar ik hou van iedere seconde.⁠

Wat is Keelin Design? Keelin Design is een webshop voor sieraden en accessoires. Wij bieden een leuk assortiment handgemaakte (en zorgvuldig uitgekozen) sieraden en accessoires aan, speciaal ontworpen om te laten stralen.

Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat sieraden en accessoires aansluiten bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid. Ze moeten jouw natuurlijke schoonheid accentueren en eigenheid extra in de verf zetten. En daar help ik jou maar al te graag bij.

Ik kies bewust voor het maken van unieke exemplaren en sieraden in beperkte oplages, wat van ieder juweeltje iets bijzonders maakt. Juwelen onder het motto: "Ieder handgemaakt juweel is zo uniek als de persoon die het draagt!"

Omdat wij, vrouwen, heel wat rollen te vervullen hebben, vind ik het belangrijk om juwelen aan te bieden waarin elke vrouw iets naar wens kan vinden. Kies sieraden die jou laten stralen in elke outfit, bij elke gelegenheid.

Boost jouw zelfvertrouwen met tijdloze minimalistische sieraden. Be bold en laat jouw persoonlijkheid spreken met een statement juweel. Of wat dacht je van een initiaal halsketting of armband om jouw geliefde altijd dicht bij jou te dragen? Bij Keelin Design vind je het allemaal!

En al deze leuke juweeltjes kan je heel eenvoudig online bestellen via de webshop. Ik verpak jouw bestelling met veel zorg. Koop je iets om jezelf eens lekker in de watten te leggen? Het zal altijd netjes verpakt in jouw brievenbus belanden, zo lijkt het op een cadeautje voor jou van jou...

Aangezien ik zelf oorbellen-verslaafd ben (wat is een meisje zonder oorbellen, toch?!), zal je steeds een ruim aanbod oorbellen terugvinden in onze collecties, maar ook armbanden, halskettingen, geschenksets en haaraccessoires zijn onmisbaar in onze webshop.

Vind je niet meteen waar je naar op zoek bent? Staat er een speciale gelegenheid op het programma en ben je nog op zoek naar het perfecte juweel om jouw look helemaal compleet te maken? Wil je iemand verrassen met een uniek geschenk, een sieraad met een boodschap? Bij Keelin Design kan je steeds terecht voor een juweel op maat. Contacteer me geheel vrijblijvend met jouw wensen en ideeën; samen creëren we een uiterst uniek en persoonlijk juweel.

Ben je geen fan van sieraden online kopen? Boek dan jouw persoonlijk shopmoment via e-mail van vul het contactformulier op de website. Ik verwelkom jou graag in mijn ateliertje te Anzegem (West-Vlaanderen, België) waar ik jou zal bijstaan met het uitkiezen van jouw favoriete juweel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk nu de collecties online.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd