Wanneer sieraden maken een passie wordt.

Graag neem ik u via deze blog mee achter de schermen van Keelin Design en deel ik tips & tricks die jou kunnen helpen bij het uitkiezen van sieraden die het beste passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Laat me beginnen met te vertellen hoe mijn avontuur begon.

Al van kleins af ben ik graag creatief bezig. Ik herinner me dat ik als kind altijd wel aan het tekenen en kleuren was, of aan het boetseren met klei. Ik heb altijd al een heel levendige fantasie gehad die zich uitte in spannend speel-avonturen en later ook in het schrijven van verhalen. Mijn emoties kon ik kwijt in een dagboek en in het schrijven van gedichten.

Door 'de drukte van elke dag' is dit allemaal op de achtergrond geraakt. Ik stond als volwassen in het leven als mama, partner, werknemer, huisvrouw en er bleef maar weinig tijd over voor mezelf. Af en toe zocht ik mijn toevlucht in het lezen van een goed boek en het kijken van een spannende film of serie, maar ik miste meer en meer die creatieve uitlaatklep.

Sieraden, vooral oorbellen, hebben altijd al mijn aandacht getrokken. Ze kunnen een leuke aanvulling zijn voor jouw outfit, een ideale manier om een personal statement neer te zetten.

Maar zoals velen kampte ik met verschillende problemen: het was niet de kleur die ik zocht, het model was niet helemaal mijn ding, de oorbellen waren te lang of net te kort, de prijs was niet haalbaar,... En daar bovenop: Wat is de fun om sieraden te dragen waar honderden of duizenden andere mensen ook mee lopen te pronken?!

En zo is mijn interesse onstaan om zelf met het maken van sieraden aan de slag te gaan. Ik deed onderzoek naar welke materialen er allemaal bestaan, hoe ze verwerkt worden, wat de kwaliteit is. Al doende leerde ik basis technieken en al snel had ik mijn allereerste sieradenrek gevuld met vrolijke eigen creaties.

Wat begon als een leuke hobby werd al snel een echte passie, en deze bleef niet onopgemerkt. Steeds meer mensen gaven me complimentjes en vroegen als ik ook wel eens spulletjes verkocht.

En zo werd op 1 oktober 2014 'Keelin Design' geboren...

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd