Wettelijke kennisgeving

De identiteit van het bedrijf
Keelin Design - Ellen Kennes
BTW: BE0562.724.516
(Kleine onderneming onderworpen aan de fiscale vrijstellingsregeling. BTW niet van toepassing.)

Contactgegevens:
WhatsApp-service: +32484306345
Facebook / Instagram: @keelindesign
E-mail: hallo@keelindesign.be
Adres: Buyckstraat 39, 8570 Anzegem, België

Het aanbod
Voor elk item wordt de best mogelijke afbeelding en gedetailleerde beschrijving gegeven. Aangezien een foto er altijd net iets anders uitziet dan het origineel, kunnen kleine afwijkingen (kleur, formaat,...) niet volledig worden uitgesloten.

Neem bij twijfel contact met ons op voordat u een bestelling plaatst.

De bestelling en betaling
De vermelde prijs per artikel is altijd exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld.

Keelin Design behoudt zich het recht voor om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd nadat een reeds gekocht product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van het prijsverschil.

De geplaatste bestelling dient vooraf te worden betaald. Indien binnen 14 dagen na de besteldatum geen betaling is ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd en wordt het gekozen artikel opnieuw te koop aangeboden. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht.

Bij het afhalen van je bestelling in ons atelier kan je altijd betalen met de Payconiq app op je smartphone, of ervoor kiezen om je bestelling vooraf te betalen via de webshop.

Bestelstatus
Geen e-mail ontvangen over je bestelling/verzendinformatie? Controleer uw spammap.

Op onze website kunt u een persoonlijk account aanmaken. Hier vindt u ook alle informatie over uw (eerdere) bestellingen.

Voor meer informatie over de status van uw bestelling kunt u altijd contact met mij opnemen.

De verzending
Je bestelling wordt altijd zorgvuldig verpakt.

Verzending gebeurt via Bpost voor België en UPS voor het buitenland. Verzending gebeurt altijd met een track & trace code. Zo weet je op elk moment waar je pakket is. Geen trackingcode ontvangen? Controleer allereerst uw spammap. Als u een e-mail niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor verzending binnen België kunt u ook kiezen voor verzending via een luchtkussenenvelop, dit geheel op eigen risico. Er is geen trackingcode beschikbaar bij deze zending.

Voor bestellingen binnen België is de levertijd:
- Met trackingcode: binnen 24 uur.
- Met envelop met studs: 2-5 werkdagen

Gratis verzending voor:
- België: bij aankoop vanaf €50
- Nederland: bij aankoop vanaf €75

Verzending vindt plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling (meestal dezelfde dag!). Er wordt altijd contact met je opgenomen wanneer het pakket jouw kant op wordt gestuurd.

Keelin Design is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal.

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling op afspraak af te halen in Anzegem.

Wij verzenden graag naar:

- België(vanaf €2,50)
- Nederland (vanaf €8,10)
- Luxemburg (vanaf €8,50)
- Duitsland (vanaf € 8,75)
- Frankrijk, Oostenrijk, Monaco, Denemarken (vanaf €10,70)
- Tsjechië,Slovenië, Slowakije, Hongarije, Polen, Kroatië (vanaf €14,65)
- Ierland, Italië, Portugal (vanaf € 16,45)
- Zweden,Griekenland, Finland (vanaf €18,05)
- Spanje (vanaf €21,35)
- Bulgarije, Letland, Estland, Litouwen, Roemenië (vanaf € 22,75)
- Andorra, Guernsey, Jersey, San Marino, Turkije (vanaf € 25,35)
- Zwitserland (vanaf €27,20)
- Liechtenstein, Noorwegen (vanaf €31,60)
- Cyprus, Malta (vanaf € 33,45)
- Vaticaanstad (vanaf € 35,05)
- Guadeloupe, Mayotte, Réunion (vanaf € 36,30)
- Albanië,Faeröer, Moldavië, Montenegro, Bosnië en Herzegovina, Spitsbergen en Jan Mayen, IJsland, Gibraltar, Oekraïne(vanaf €37,15)
- Armenië, Georgië, Groenland(vanaf €42,35)                      


TERUGSTUURBELEID

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dient u binnen 48 uur per e-mail contact op te nemen met Keelin Design, met een duidelijke omschrijving van uw klacht.

De artikelen kunnen in originele staat (onbeschadigd en ongebruikt) en originele verpakking binnen 14 dagen geretourneerd worden. De verzendkosten zijn voor de klant.

Retouradres:
Keelin Design - Ellen Kennes
Buyckstraat 39
8570 Anzegem
België

Het betaalde bedrag van het artikel wordt binnen de wettelijke termijn van 30 dagen teruggestort op de rekening van de klant, met uitzondering van de portokosten. Je kunt er ook voor kiezen om dit bedrag terug te krijgen in de vorm van een cadeaubon.

Schade ontstaan door het niet goed openen van de verpakking of andere foutieve handelingen wordt door Keelin Design niet vergoed.

Alle klachten worden per e-mail behandeld: info@keelindesign.be

Op maat gemaakte sieraden of specifieke bestellingen kunnen niet worden geretourneerd. Sieraden uit onze stock sale en sale artikelen worden ook niet teruggenomen.

Er is geen garantie tegen verkleuring van metalen of messing onderdelen. Respecteer onze onderhoudstips voor sieraden (gratis te downloaden in de webshop) om langer van je favoriete sieraden te genieten. In onze webshop kunt u ook een zilverpoetsdoek en reinigingsvijl bestellen voor het polijsten van messing onderdelen.

Privacy

Keelin Design garandeert de privacy van haar klanten. Alle persoonlijke gegevens die worden verzameld bij het plaatsen van een bestelling, worden alleen gebruikt bij het verwerken van uw bestelling en het verzenden van e-mails. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.