Terugbetalingsbeleid

Indien je niet tevreden bent over jouw bestelling, dien je binnen de 48u per e-mail contact op te nemen met Keelin Design (info@keelindesign.be), met een duidelijke beschrijving van de klacht.

Het artikel kan in de originele staat (onbeschadigd en ongebruikt) en originele verpakking binnen de 14 dagen teruggezonden worden. De verzendkosten zijn voor de klant.

Retouradres:
Keelin Design - Ellen Kennes
Buyckstraat 39
8570 Anzegem
België

Het betaalde bedrag van het artikel zal binnen de geplande termijn van 30 dagen worden teruggestort op de rekening van de klant, m.u.v. de portkosten.
Je kan er ook voor kiezen om dit bedrag terug te krijgen in de vorm van een cadeaubon.

Schade veroorzaakt door het foutief openen van de verpakking of ander onjuist handelen wordt niet vergoed door Keelin Design.

Alle klachten verlopen via e-mail: info@keelindesign.be

Op maat gemaakte bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd. ook sieradenuit onzestokverkoopensoude artikelenworden niet teruggenomen.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen of messing onderdelen. Neem onze sieraden onderhoudstips (download beschikbaar in de webshop) in ere om langer te genieten van favoriete juwelen.
In onze webshop kan je ook een zilverpoetsdoekje en reinigingsvijltje voor het oppoetsen van messing onderdelen bestellen.