Shop per collectie

NIEUW

Oh wat hou ik er van om mijn klanten te verwennen met unieke stukken en sieraden in beperkte oplage, speciaal ontworpen om je net dat beetje meer te laten stralen.

Essentials

Soms heb je alleen een tijdloos juweel nodig om je dagelijkse outfit op te fleuren. Daarom draait het bij de Keelin Design "Essentials" collectie om mooie eenvoud.

Limited Series

"I'm not perfect but I'm limited edition" - dus, waarom zijn je sieraden dat niet?

Met een mooie variatie in vormen, stijlen en kleuren zijn deze items de perfecte juwelen om je look te upgraden.

Unique

Jij bent uniek. Ik wil niet te melig klinken of zo, maar je bent het wel. Er is niemand anders op de hele planeet die precies zo is als jij, en dat is iets om trots op te zijn en te vieren.

Made to order

We houden van gepersonaliseerde sieraden, en ik wed dat jij dat ook doet. Daarom draait deze "Made to order" collectie volledig om sieraden op maat.

Mix & Match sieradendoosjes

Graag laat ik je kennismaken met ons super leuke concept: Mix & Match sieradendoosjes. Het idee erachter is simpel: Een sieradendoosje met veel mogelijke combinaties die je laten stralen.

Koopjeshoek

Alle sieraden zijn nieuw en van prima kwaliteit, met een aantrekkelijk prijskaartje. Wil je al langer kennis maken met mijn sieraden? Ben je een echte fashionista die maar al te graag haar eigen sieraden stash verder uitbreidt? Dan kan je hier zeker je slag slaan!