Blog

Nieuwe collectie in de maak!


VØRM Collection Binnenkort komt er een heel nieuwe collectie aan waarin 'VORM' centraal staat.

Wat mag je verwachten? Super leuke hangers in Stainless Steel en Brass, gecombineerd met houten oorstekers (handgeschilderd in mooie kleuren en exemplaren die voorzien zijn van super leuke prints).


Er zullen niet enkel oorbellen te ontdekken zijn in deze collectie, maar ook halskettingen met prachtige geometrische vormen zullen deze collectie vervoegen.

Ik postte overlaatst deze foto als sneak peek van een eerste modelletje oorbellen uit deze zalige nieuwe collectie, en guess what: Deze beauties waren in no time volledig UITVERKOCHT!!

Maarrr, indien er voldoende interesse is, bekijk ik graag of deze nog bijbesteld en bijgemaakt kunnen worden. (En dan reserveer ik ook meteen een paartje voor mezelf, haha!)


Kortom: Er zijn al heel erg veel leuke reacties gekomen op de eerste voorproefjes van onze 'VØRM Collection' en daar ben ik super blij om!! Wanneer komt de volledige collectie online? Wel, dit zal waarschijnlijk tegen September zijn. Nog heel eventjes wachten dus, maar hou onze socials zeker in de gaten voor nog meer voorproefjes en wie weet stel ik binnenkort wel opnieuw een nieuw exemplaartje voor.

Klantenservice

Wees welkom

Verzending met trackingcode

België: €4 (Gratis bij aankoop vanaf €50) (BPost)

Nederland: €9 (Gratis bij aankoop vanaf €75) (PostNL)

France, Luxembourg, Deutschland, Austria, Danmark: €13 (PostNL)

Portugal, Greece, Hungary, Poland: €18,50 (PostNL)

Veilig betalen

©2020 door Ellen Kennes - Keelin Design BE0562724516
Buyckstraat 39, 8570 Anzegem, België |   info@keelindesign.be