Blog

Zoeken
  • Ellen Kennes

Voor ieder budget het perfecte cadeautje!


Je kent het vast wel: Je wordt uitgenodigd voor een feestje en moet op zoek gaan naar een leuk geschenk binnen een bepaald budget. Het kan soms echt lastig zijn!


Speciaal voor jou hebben we daarom enkele leuke sieraden met verschillende budgetten op een rij gezet. Het vinden van het perfecte geschenkje is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Een belangrijke vraag die we ons eerst gaan stellen: Aan wie geef je een sieraad cadeau? Een sieraad uitkiezen voor iemand anders is niet altijd even eenvoudig want smaken en stijlen zijn natuurlijk iets zeer persoonlijks. Wat jij mooi vindt, is misschien niet de smaak van iemand anders. En dat is maar goed ook want dat is net hetgene dat ons allen zo uniek en bijzonder maakt, en dat geldt ook voor de juwelen zelf natuurlijk.


Uiteraard kan je steeds kiezen voor een cadeaubon waarmee de persoon in kwestie zelf een keuze kan maken via de webshop of kan langskomen na afspraak.


Maar als je liever een geschenkdoosje geeft met wat moois in, geef ik je alvast enkele tips.


Cadeau's onder 15: Je kan heel wat leuke sieraden vinden op onze webshop voor minder dan €15. Wat dacht je bijvoorbeeld van een set houten oorknopjes? Of fleurige oorbellen met 'floshkes'? Of misschien een trendy haarspeld? Of een fijn armbandje in Stainless Steel?Cadeau's van 16 - 25: Met een gangbaar bedrag van €25 krijg je meteen een ruime keuze van prachtige TOPsellers er bovenop, waaronder ook een leuke selectie fijne halskettingen.Cadeau's van 26 - 50: Go all in, baby! Wat je ook wil, you can have it all! De prijzen van onze sieraden houden we steeds zo betaalbaar mogelijk, met het oog op kwaliteit en een uniek design. Kies dus naar hartelust jouw favoriet juweel uit.At your service!


Ik maak van jouw gekozen sieraden graag een mooi geschenkje. Onze cadeauverpakking krijg je er trouwens geheel gratis bovenop. Bij het uitchecken, vul bij 'opmerkingen' in dat het om een cadeautje gaat. Je kan eveneens een persoonlijke boodschap achterlaten. Ik zorg voor de rest.


Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Ik sta steeds klaar om jou te helpen met het uitkiezen van het perfecte juweel. Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je met veel plezier verder.