Online Boeken | Keelin Design

Kom gezellig langs in mijn ateliertje te Anzegem. Je kan nu heel eenvoudig jouw afspraak online boeken via onderstaand formulier.

Kom je liever op een ander tijdstip langs? Contacteer me via info@keelindesign.be voor de mogelijkheden.

LET OP: Om jouw en mijn veiligheid te garanderen, vraag ik om alle Corona-maatregelingen ook bij ons te handhaven.
Kom alleen of met jouw bubbel. Er is ontsmettingsmiddel beschikbaar bij het binnenkomen. Draag een mondmasker. Er is voor iedereen een eigen shopping mandje beschikbaar dat je kan gebruiken om jouw gekozen juweeltjes in te leggen.

Uiteraard sta ik jou nog steeds met heel veel plezier bij om jou te helpen, en dit in alle veiligheid en met het grootste respect.

Ladies Shopping Spree

TIJDELIJK NIET MOGELIJK OM TE BOEKEN (COVID-19)

  • 3 uur

Beschrijving van de dienst

Wil jij jouw vriendinnen, collega’s, buren, familie,... kennis laten maken met de handgemaakte juwelencollectie van Keelin Design? Dan is een Ladies Shopping Spree hét ideale moment! Wat mag je verwachten? • Shoppen in een ontspannen sfeer in mijn winkeltje te Anzegem • Duur samen te bespreken, doorlopende toegang voor jouw genodigden (Dit maakt dat jouw gasten welkom zijn tijdens de afgesproken uren maar niet verplicht aanwezig hoeven te zijn van het begin tot het einde van de juwelenparty. Ze kunnen volledig zelf hun avond/namiddag inplannen en langskomen wanneer het hen best past, zonder hun andere afspraken te moeten annuleren.) • Snuffel gezellig tussen alle juweeltjes terwijl je geniet van een glaasje en enkele hapjes • Pas jouw favoriete items en show ze aan jouw vriendinnen • Eenvoudig betalen met de bancontact-app of cash • Je krijgt jouw gekozen sieraden meteen mee naar huis Ontvang als gastvrouw een cadeaubon ter waarde van 10% van het totale verkochte bedrag als dank om dit event te organiseren. Dit bedrag kan je onmiddellijk spenderen aan jouw favoriete juwelen of je kan de bon (gedeeltelijk) bewaren voor later (ook online geldig). Tip: Kunnen niet alle genodigden aanwezig zijn? Vraag dan zeker naar hun verlanglijstje. Zo shop je hun favoriete sieraden terwijl jij geniet van de extra korting.

Regels inzake annuleringen

Om te annuleren of opnieuw te plannen, gelieve minstens 1 uur vooraf contact met ons op te nemen aub.

Contactgegevens

0484306345

info@keelindesign.be

De winkel bevindt zich achteraan het huis (enkel te bezoeken op afspraak). Buyckstraat 39, Anzegem, België

Klantenservice

Wees welkom

Verzending met trackingcode

België: €4 (Gratis bij aankoop vanaf €50) (BPost)

Nederland: €9 (Gratis bij aankoop vanaf €75) (PostNL)

France, Luxembourg, Deutschland, Austria, Danmark: €13 (PostNL)

Portugal, Greece, Hungary, Poland: €18,50 (PostNL)

Veilig betalen

©2020 door Ellen Kennes - Keelin Design BE0562724516
Buyckstraat 39, 8570 Anzegem, België |   info@keelindesign.be