Blog - Gratis sieraden tips en inspiratie - Keelin Design Keelin Design

Laten we de LIEFDE vieren

Valentine's Day vs Galentine's Day

Op 13 Februari is het Galentine's Day en op 14 Februari vieren we Valentijn.

Los van het feit dat je helemaal in-to dit soort feestdagen bent of dat je het net absolute commerciële bullsh*t vindt, laat deze dagen een geheugensteuntje zijn van het belang om de liefde te vieren.

Of het nu liefde is voor je partner, je ouders, je kinderen, je beste vriend(in), je huisdier, je buur of voor jezelf: Laat dit de dagen zijn dat we alle soorten liefde vieren.Laten we de LIEFDE vieren
Credits: Canva

Laten we hier alvast eerlijk over zijn: Iedereen vind het leuk om omringd te worden met mensen die hen vieren. Die lieve glimlach, dat deugddoende schouderklopje, een woord of daad van vriendelijkheid. Het maakt onze dag zoveel beter.
Zelfs onderzoekers ontdekken dat mensen die anderen vieren, dankbaarder en gelukkiger zijn en lagere stressniveaus hebben.
Laten we de LIEFDE vierenCredits: Canva

 

Dus, of je nu in een liefdevolle relatie zit of single & fabulous bent, laten we de liefde net dat beetje meer vieren op deze dagen. Laten we mensen laten zien dat we ze waarderen, en laten we wat welverdiende me-time voor onszelf plannen. Deal?

Hier zijn alvast enkele ideeën om te genieten van heerlijke ontspan-momenten:
- Maak een mooie wandeling in het bos / strand / ... Gewoon frisse lucht inademen, genieten van de schoonheid van de natuur en je gedachten laten gaan.
- Knuffel je huisdieren.
- Hou een etentje met je beste vriend.
- Neem een lekker lang bad.
- Dans op je favoriete nummer.
- Mediteer.
- Bereid je favoriete eten voor.
- Bing-watch je favoriete Netflix-serie.
- Slaap uit.
- Droom weg over jouw volgende vakantiebestemming.
- ...
- Shop... Ja, shoppen is ook toegestaan in je me-time. Mits het voor jezelf is, uiteraard. Dit is het perfecte moment om die jurk te kopen die je zo leuk vindt, of die coole laarzen, dat trendy jasje, dat leuke paar oorbellen...

Ik heb speciaal voor jou een speciale Valentijn-collectie ontworpen. Of je nu op zoek bent naar romantische sieraden om te schitteren op je date, of je wilt jezelf verwennen met een mooi cadeau: je bent altijd welkom bij Keelin Design.

Laten we de LIEFDE vierenCredits: Keelin Design
 

Ik behandel mijn klanten altijd met liefde, omdat zij het hart van mijn bedrijf vormen. En daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor, elke dag opnieuw.

Dus laten we die liefde verspreiden door het versturen van doosjes gevuld met handgemaakt geluk. Shop je favoriete oorbellen, halskettingen, armbanden, ringen of sieradensets online en laat ze (prachtig verpakt) bij je thuis bezorgen.

Als je op zoek bent naar een geschenk maar niet zeker bent welk sieraad je moet kopen, dan zijn de Keelin Design digitale cadeaubonnen altijd een goed idee.

Wat je plannen ook zijn: laat ze tellen. Maak er een gelukkige dag van vol liefde en knusse gevoelens, met momenten van warmte en pure vreugde.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.