Retouren en reparaties – Keelin Design Meteen naar de content

Land/regio

Taal

Retouren

Ik streef er naar om producten van topkwaliteit te produceren zodat je ongelooflijk tevreden bent met je aankoop.

Echter, als ik deze keer een steek heb laten vallen, ben je meer dan welkom om het product te retourneren en zal ik het totaalbedrag van jouw bestelling (uitgezonderd verzendkosten) aan je crediteren of het juweel herstellen / vervangen, met inachtneming van onderstaande voorwaarden:

1. Van gedachten veranderd?

Ik snap het, het hart wil wat het wil. Je mag het product naar mij terugsturen, mits betaling van de verzendkosten, op voorwaarde dat:
- het ONBESCHADIGD en ONGEBRUIKT is
- het netjes verpakt is in de originele verpakking
- het voor de volle prijs is gekocht en niet in de uitverkoop
- het geen sieraad op maat is
- het binnen 14 dagen na aankoop wordt geretourneerd

Opmerking: Koeriers hebben het recht om te weigeren een product op te halen dat niet goed verpakt is voor transport. Net als jij wil ook ik dat dit luxe artikel veilig en in topconditie bij mij aankomt. Je kan hiervoor steeds de originele verzenddoos gebruiken indien deze nog intact is.

Zodra ik je geretourneerde product heb ontvangen, inspecteer ik het (om te controleren of alles in orde is) en rond ik je retourzending binnen 2 werkdagen af. Het bedrag wordt aan jou terugbetaald als het geretourneerde product voldoet aan onze retourvoorwaarden.

2. Verkeerd product ontvangen?

Oeps, als ik je per ongeluk het verkeerde product heb gestuurd, spijt me dat heel erg. Zodra je me op de hoogte gebracht hebt van mijn fout, kan je dit (kosteloos!) naar me terugsturen. Het juiste artikel zal op mijn beurt geheel kosteloos naar jou verzonden worden. Indien de levering van het juiste product niet mogelijk is, crediteer ik het bedrag op jouw rekening, of bespreken we een andere optie om je in dit ongemak tegemoet te komen.

Zoals het beroemde gezegde luidt: "Vergissen is menselijk" en ik hoop dat je naar hartenlust bij ons zult blijven winkelen.


3. Product ruilen?

Je bent meer dan welkom om je product te ruilen voor een ander product van exact dezelfde prijs. Bijkomende verzendkosten worden hierbij doorgerekend. Als jouw gewenste artikel niet onmiddellijk beschikbaar is, zal ik je crediteren met de aankoopprijs van het product van zodra we het product hebben ontvangen.

4. Producten die niet kunnen worden geretourneerd:

Als je product op een van de volgende dingen lijkt, komt het NIET in aanmerking voor retournering, terugbetaling, omruiling of tegoedbon:

- alle artikelen die geopend en GEBRUIKT zijn
- op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen
- alle artikelen die aangeboden worden na de wettelijk bepaalde tijd van 14 dagen na aankoop

Er is geen garantie tegen verkleuring van metalen of messing onderdelen. Respecteer onze sieraden onderhoudstips (gratis te downloaden in de webshop) om langer van je favoriete sieraden te genieten. In onze webshop kan je ook poetsdoekjes en een vijltje bestellen voor het polijsten van messing onderdelen.

Neem gerust contact op met me op hallo@keelindesign.be en ik help je graag met al jouw vragen.

Reparaties

Heeft jouw juweel nood aan herstelling? Ook hiervoor ben je van harte welkom bij Keelin Design.

De kostprijs van de herstelling is afhankelijk van de aard van de herstelling en de wensen van de klant.

Voor gepersonaliseerd advies kan je steeds terecht op hallo@keelindesign.be