Blog - Gratis sieraden tips en inspiratie - Keelin Design Keelin Design

Handgemaakte sieraden: Een geschenk uit het hart!

HET IS WEER DIE TIJD VAN HET JAAR...

De bladeren kleuren onze wereld met de mooiste kleuren. De dagen en nachten worden kouder. Mensen maken het thuis gezellig met kaarsen en warme dekens. Kerstverlichting vult de straten met knusse gevoelens.

Handgemaakte sieraden: Een geschenk uit het hart!
Credits: Canva


Binnen 7 weken verzamelen we allemaal naast de kerstboom, genietend van quality-time met familie en vrienden. We maken herinneringen die we een leven lang met ons zullen meedragen.

De dagen zijn gevuld met eten, drinken, vrolijke gevoelens en natuurlijk: Cadeautjes. Waar verwen jij jouw geliefden mee? Misschien een doos pralines? Of een paar grappige sokken? Een lekkere fles wijn? Bloemen? Hun favoriete parfum?

Heb je geen inspiratie voor het vinden van originele en gepersonaliseerde cadeaus die mensen écht graag krijgen? En hoe zit het met jou? Ben je het beu om steeds weer dezelfde cadeaus te krijgen?

Ik begrijp je! Cadeautjes kopen is niet altijd een gemakkelijke opgave. Wat kun je kopen voor iemand die al alles lijkt te hebben wat zij nodig heeft? Of misschien moet je een cadeau kopen voor iemand die je niet zo goed kent.

Die lekkere fles wijn, dat schattige doosje bonbons en die mooie bloemen lijken altijd de 'veiligste optie'. Maar wat is er leuk aan het krijgen van nog een flesje parfum als je badkamerkast er nu al uitziet als een parfumwinkel?!

 

Handgemaakte sieraden: Een geschenk uit het hart!Credits: Canva


Wat vind je echt leuk om cadeau te krijgen? Heb je een persoonlijk verlanglijstje met dingen die je hart verwarmen? Ik kan me voorstellen dat je jou de blik op je gezicht al kan voorstellen wanneer je een cadeau opent en teleurgesteld bent om jaar na jaar hetzelfde te ontvangen...

Dingen kopen die ertoe doen.

Probeer out of the box te denken bij het zoeken naar het perfecte cadeau.

Wie is de persoon voor wie je koopt? Wat doet ze graag in haar vrije tijd? Welke kleren draagt ze? Welke kleuren vindt ze mooi? Zoek naar de kleinste details, ze kunnen de perfecte gids zijn om dat ene geweldige cadeau te vinden.

Start een gesprek om die persoon echt te leren kennen. Misschien kom je er wel achter dat ze elke maand haar favoriete schoonheidssalon bezoekt voor een ontspannende behandeling. Misschien houdt ze van journaling of schilderen. Misschien is ze get van grappige quotes en zou een gepersonaliseerde totebag een geweldig cadeau voor haar kunnen zijn.

Handgemaakte sieraden: Een geschenk uit het hart!
Credits: Canva
 

Wat is een vrouw zonder sieraden, toch?

Als je het mij vraagt: Sieraden zijn altijd een goed idee! Maar hey, waarom een sieraad kopen in een winkel waarvan er al honderden of misschien zelfs duizenden exemplaren verkocht zijn over de hele wereld?!

          Elke persoon is uniek, en dat zouden ook hun sieraden moeten zijn!

Ik ontwerp intussen al meer dan 7 jaar sieraden, en vind het erg leuk om te spelen met kleuren, technieken, vormen en materialen. Ik ontwerp hoofdzakelijk sieraden in beperkte oplage... Zodat elk juweel net zo uniek is als jij.

Wat betekent handgemaakt?

          Handgemaakt [ ˈhɑntxəmakt ]
          bijvoeglijk naamwoord
          1. Met de hand gemaakt, in plaats van machinaal


Bij Keelin Design vind je een breed assortiment aan sieraden, van minimalistische sieraden tot statement sieraden. Materialen zoals roestvrij staal, hout, zoetwaterparels, Swarovski-elements, klei,... zijn vaak terug te vinden in onze collecties.

Maar wat betekent "handgemaakt" eigenlijk wanneer je winkelt bij Keelin Design?

Handgemaakt betekent uren onderzoek, ideeën tekenen, experimenteren, falen en helemaal opnieuw beginnen.

Handgemaakt betekent zorgvuldig de juiste materialen kiezen voor dat ene stuk of die ene collectie.

Handgemaakt betekent dat elk materiaal, zelfs de kleinste onderdelen, door mijn handen is gegaan bij het maken van ieder juweel.

Handgemaakt betekent een leeg stuk hout omtoveren tot een leuk ontwerp, het met liefde en zorg met de hand beschilderen en een klein meesterwerk voor je oren / nek / arm creëren.

        "Wanneer je 'handgemaakt' ondersteunt, steun je niet alleen een persoon, een klein bedrijf, een familie of onze economie. Je koopt een klein deel van het hart van een kunstenaar."

Conclusie: Bij het kopen van handgemaakte sieraden is het echt een geschenk recht uit het hart.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.