Discover which earrings emphasize your beauty most. Keelin Design

Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukken

"Waarom ziet mijn vriendin er zo goed uit met grote statement oorbellen terwijl kleine oorstekertjes veel beter zijn voor mij?"

 

Terwijl bepaalde oorbellen jouw schoonheid absoluut niet benadrukken, kunnen ze net heel erg flatterend zijn voor iemand anders. Dit wordt vooral bepaald door de vorm van je gezicht. Net zoals deze vorm bepaalt welk kapsel of brilmontuur het beste bij je past, bepaalt het ook welke oorbellen je het meest flatteren.

Wil je weten welke oorbellen het beste bij jou passen? Je kunt dit gemakkelijk zelf ontdekken vanuit het comfort van jouw eigen huis.

Download onze gratis styling gids om je te helpen ontdekken welke gezichtsvorm je hebt en welke oorbellen het beste bij je passen. Je kan deze (en meer) gratis downloads terugvinden bij onze weggevertjes (steeds verkrijgbaar in Nederlands en Engels).

Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukkenCredits: Canva


Stem je sieraden af op je botstructuur:

- Kleine, fijne botstructuur: Laat je sieraden je zachte schoonheid niet overweldigen. Ga voor dunne oorbellen, kies voor fijne lijntjes en structuur. De minimalistische sieradenstijl is perfect voor jou.
- Medium botstructuur: Kies voor middelgrote sieraden. Draag geen te fijne oorbellen, maar ga ook niet all-in met grote statement oorbellen. Probeer een mooie balans te vinden.
- Grote botstructuur: Die big & bold statement oorbellen zijn de perfecte match voor jou.


Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukkenCredits: 📷⁠⁠ Production/Styling: @blogzine.be | Make-up: @joybrabantmakeup⁠⁠ | Model: @sophiazahiri⁠⁠ | In collaboration with @captaincork_be

 

Stem je sieraden af op je eigen kleurenpalet:

Heb je ooit een persoonlijke kleuranalyse gekregen? Dan weet je welke kleuren jou het beste staan. Dit is niet alleen belangrijk bij het shoppen voor kleding, maar ook bij het kiezen van de juiste sieraden.
- Als je warme ondertonen in je huid hebt (geel, perzik), is je kleurtype lente of herfst. In dit geval zie je er het beste uit met goud en koper.
- Als je roze of blauwe ondertonen in je huid hebt, is je kleurtype winter of zomer. Zilver en tin zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet.

Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukkenCredits: Canva


Kies sieraden die bij je persoonlijkheid passen:

Ben je een romantisch type dat houdt van een zeer vrouwelijke stijl? Geef je de voorkeur aan een dramatische stijl en gedurfde, edgy ontwerpen? Ben je een artistiek type dat de voorkeur geeft aan felle kleurencombinaties? Of wil je gaan voor een natuurlijke, klassieke look en verkies je ton sur ton en pure eenvoud?
Pronk met je persoonlijkheid en maak een persoonlijk statement door sieraden te kiezen die complimenteren wie je bent.

 

Ontdek welke oorbellen jouw schoonheid het meest benadrukken
📷⁠⁠ Production/Styling: @blogzine.be | Make-up: @joybrabantmakeup⁠⁠ | Model: @sophiazahiri⁠⁠ | In collaboration with @captaincork_be


Draag sieraden die passen bij jouw levensstijl:

Ben je advocaat, verkoopster, kleuterleidster? Je baan bepaalt de sieraden die je elke dag naar je werk draagt.
Als je met kleine kinderen werkt, wed ik dat ze dol zijn op een juf die felle kleuren draagt. Maar probeer je eens een financieel adviseur voor te stellen die roze kwastjesoorbellen draagt: dat past gewoon niet in het profiel, toch? Het is het beste om grote hangende oorbellen te vermijden in een conservatief veld zoals recht en financiën. Ga voor een klassieke stijl om je autoriteit te benadrukken.

 

Maar bovenal: HAVE FUN!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.