Mijn verhaal

Mijn avontuur begon aan een tafeltje in mijn woonkamer. Waar het ontbreken van een creatieve uitlaatklep en de frustrerende zoektocht naar de juiste sieraden samenkwamen, ontstond mijn passie voor het maken van sieraden.

In deze periode genoot ik van een opleiding tot imagoconsulente, waar ik mijn passie voor beauty en mode ontdekte. Hoe graag ik ook leerde over kleuren en styling, ik ontdekte al snel dat mijn ware passie ligt bij het (maken van) sieraden.

"Sieraden hebben de kracht om dat ene kleine ding te zijn waardoor je je uniek voelt."

Sinds 1 oktober 2014 deel ik deze passie graag met jullie.

Met Keelin Design is het mijn missie om jou zelfverzekerder te laten voelen en jouw unieke persoonlijkheid echt te accentueren.

"Sieraden zijn meer dan een accessoire. Het is een manier om je individualiteit uit te drukken."

Onze producten brengen hoogwaardige materialen samen in een uniek ontwerp. Elk juweel is met grote zorg gemaakt, zodat je er jaren plezier aan kunt beleven.

Het geeft me zoveel vreugde om op zo'n geweldige manier creatief te kunnen zijn. Ik hoop je te inspireren met mijn sieraden, en ik hoop dat je nieuwe favoriete juwelen je dag net zo zullen opfleuren als je bestelling de mijne opfleurt.

Of je nu een minimalist, een expressionist of een symbolist bent, ga onze webshop verkennen en ontdek welk Keelin Design juweel het beste bij je past.

Klassiek, kleurrijk, asymmetrisch, opvallend of eerder sober en subtiel. Goud, zilver of alles door elkaar. Alles is mogelijk en alles mag. Dat is het mooie van sieraden maken.

"De enige beperking is je eigen verbeelding."

Ontmoet de maker

Hoi! Mijn naam is Ellen. Ik ben de vrouw achter Keelin Design.

Ik ben de sieradenontwerpster, content creator, inpakker van jouw leuke bestellingen, e-mailcorrespondent, fotograaf, webdesigner,... Ja, Keelin Design is een one-woman show. En ik hou van elke seconde!

Elk sieraad wordt één voor één gemaakt, allemaal door mij in mijn ateliertje in Anzegem (België).

Alle Keelin Design sieraden zijn geïnspireerd op al het moois in onze wereld, van kleuren die in de natuur te vinden zijn tot gebouwen, de maan, katten,...

Soms heb ik een duidelijk idee van hoe ik wil dat mijn volgende collectie er uit ziet, andere keren laat ik me inspireren door de materialen en kleuren om iets bijzonders te maken.

Omdat ik het erg belangrijk vind dat elk juweel net zo uniek is als de persoon die het zal dragen, vind ik het heerlijk om sieraden te maken die uniek zijn in hun soort, of waarvan er slechts een handvol items gemaakt zijn per ontwerp.

Dit betekent dat je waarschijnlijk een item koopt dat volledig uniek is.

 • Over mij

  • Geboren en getogen in België
  • Happily getrouwd sinds 2008
  • Mama van van 3 leuke kiddo's (2 jongens & 1 meisje)
  • Personeel van 2 Maine Coons (Aya & Arashi)
 • Favoriete verslavingen

  • Chocolade
  • Sieraden (uiteraard - vooral oorbellen)
  • Zoete cocktails
  • Dessertjes
1 van 2